reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

IVFowy zwierzyniec - nasi pupile :)

reklama
Grubasek- walczę z jego nadwagą, ale wrócił do kuwety, i to z takim impetem że żwirek wywala z kuwety, wolę to niż posikane dywany ;)

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Super, a co zmieniłaś? żwirek? jedzenie? podleczyłaś go? Przypomnij mi proszę.

Super, a co zmieniłaś? żwirek? jedzenie? podleczyłaś go? Przypomnij mi proszę.
Leczony - usg w wykazało że ma piasek w pęcherzu ,badania krwi ok, ma jedzenie dla kotów z problemami z drogami moczowymi, nowe kuwety, nowy żwirek , ten z dolnej półki bo ani silikonowy ani drewniany sie panu nie podoba;)

Po pierwszym roku starań o dziecko zasugerowano byśmy wzięli zwierzę bo instynkt Mi się obudzi [emoji6][emoji6] wiec wzięliśmy Fionę naszą kotkę . Niestety z dnia na dzień dostałam alergii na koty x powodu uaktywnienia się tarczycy [emoji24][emoji24][emoji24]ryk płacz bo dostałam astmy i zakaz zbliżania się do kotki a Ja już Ja pokochałam jak córkę !! Wiec znalazłam jej blisko dom u kuzynki by mieć na nią oko [emoji846] minęła chwila a dom pusty wiec może weźmiemy pieska ?!Ukrywaliśmy ja prawie miesiąc bo teściowa nie przepadała za zwierzętami i po kocie już mieliśmy dość słuchania . Po ujawnieniu się Zoja zawładnęła sercem całej rodziny i pokazała ze nawet najtwardsze serducha jest wstanie rozpuścić [emoji173]️[emoji173]️
1495444317-aaaaaa.jpeg
1495444621-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Piękności;)

Leczony - usg w wykazało że ma piasek w pęcherzu ,badania krwi ok, ma jedzenie dla kotów z problemami z drogami moczowymi, nowe kuwety, nowy żwirek , ten z dolnej półki bo ani silikonowy ani drewniany sie panu nie podoba;)

Czyli miałam rację, że trzeba z wetem wystartować. Super, że nie zaniedbaliście i się udało. Oby kocina już tylko zdrowa była :):)

Po pierwszym roku starań o dziecko zasugerowano byśmy wzięli zwierzę bo instynkt Mi się obudzi [emoji6][emoji6] wiec wzięliśmy Fionę naszą kotkę . Niestety z dnia na dzień dostałam alergii na koty x powodu uaktywnienia się tarczycy [emoji24][emoji24][emoji24]ryk płacz bo dostałam astmy i zakaz zbliżania się do kotki a Ja już Ja pokochałam jak córkę !! Wiec znalazłam jej blisko dom u kuzynki by mieć na nią oko [emoji846] minęła chwila a dom pusty wiec może weźmiemy pieska ?!Ukrywaliśmy ja prawie miesiąc bo teściowa nie przepadała za zwierzętami i po kocie już mieliśmy dość słuchania . Po ujawnieniu się Zoja zawładnęła sercem całej rodziny i pokazała ze nawet najtwardsze serducha jest wstanie rozpuścić [emoji173]️[emoji173]️
1495444317-aaaaaa.jpeg
1495444621-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Słodziaki!

Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym.
— Phil Bosmans

reklama
Do góry