reklama
czerwona oliwka
Fanka BB :)
hej dziewczyny - uzależniacie. Właśnie wymknęłam się z rodzinnej imprezy, żeby sprawdzić co u was
Kasiulekk,kurcze z tymi cyckami to masz tak jak ja. Siedze z rodzinką przy stole, ale łapy co chwile w biustonosz, bo a nóż inaczej zabolą
W poprzednim cykl cycuchy bolały tak jak zwykle i zauważyłam, że przestały bolec i straciły na objętości w dniu spodziewanej@, ale @ przyszła kilka dni później bo brałam duphaston. Z tego wynika, że cyce zareagowały prawidłowo a cała reszta nie
Kasiulekk,kurcze z tymi cyckami to masz tak jak ja. Siedze z rodzinką przy stole, ale łapy co chwile w biustonosz, bo a nóż inaczej zabolą
W poprzednim cykl cycuchy bolały tak jak zwykle i zauważyłam, że przestały bolec i straciły na objętości w dniu spodziewanej@, ale @ przyszła kilka dni później bo brałam duphaston. Z tego wynika, że cyce zareagowały prawidłowo a cała reszta nie
hello:-) wiecie co, wstałam rano dzisiaj i nie wytrzymałam-zrobiłam test. Sama nie wiem co mam myśleć o tym wyniku...druga kreska niby się pojawiła, ale baaardzo blada, ledwo co widoczna, ale mój M mówi, że według niego są dwie kreski, choć faktycznie ta jedna bardzo bardzo słabo widoczna.. wsiadłam w samochód i pojechałam zrobić bete, wyniki dzisiaj, ale jestem zestresowana! brzuch boli jak na okres, cycki takie miękkie że hej, więc mało co wskazuje na ciąże...ale czekam do wieczora, może jakoś przetrwam. Musiałam się z Wami podzielić tym, bo zwariuje sama!gdzieś tam w środku uwierzyłam trochę w tą drugą kreskę.....zobaczymy co beta pokaże.
smerfeta
Kasiulek bardzo mocno trzymam kciuki za wyyyysoooką betę!!!! niech chociaż Tobie się uda pliiiisss ;-)
fifiri
Zaciekawiona BB
Wow kasiulek super wiadomość, powiem Ci że znam sytuacje gdzie z niejednego bladziocha była fasolka, zresztą chyba szybciej zateściłaś jak powinnaś, tak więc miał prawo wyjść blado, no ale czekam z zaciśniętymi kciukami na wynik bety sądzę że to tylko formalność
Kochana poczytałam sobie Twoje wcześniejsze posty bo chciałam przybliżyć sobie Twoją historię i wyczytałam że robiłaś p. Przeciw plemnikowe, napisz prosze jak wygląda to badanie, normalnie z krwi? I czy się orientujesz ile kosztuje takie bad. prywatnie?
Kochana poczytałam sobie Twoje wcześniejsze posty bo chciałam przybliżyć sobie Twoją historię i wyczytałam że robiłaś p. Przeciw plemnikowe, napisz prosze jak wygląda to badanie, normalnie z krwi? I czy się orientujesz ile kosztuje takie bad. prywatnie?
Tak się denerwuje dziewczyny, na niczym nie mogę się skupić! przeczytałam jeszcze w necie, że zastrzyki ovitrelle mogą też fałszować betę, ja robiłam dziś badanie po 14 dniach od podania zastrzyku, myślicie, że może jeszcze fałszować wynik? piszą też że torbiel może wpływać na wynik testu, ja już nie wiem w co wierzyć a w co nie;/nie miałam usg od IUI, więc nie wiem co tam się dzieje w ogóle.
fifiri ja miałam robione normalnie z krwi, wszystkie badania robię w luxmedzie, u mnie kosztowały chyba 60 zł. Na wynik czekałam jakieś 3 dni. A co do testu to zrobiłam w 26 dniu cyklu, z reguły mam 26-27 dniowe, nie mogłam wytrzymać do jutra;-) Jutro i tak mam umówioną wizytę u lekarza, zobaczymy...
fifiri ja miałam robione normalnie z krwi, wszystkie badania robię w luxmedzie, u mnie kosztowały chyba 60 zł. Na wynik czekałam jakieś 3 dni. A co do testu to zrobiłam w 26 dniu cyklu, z reguły mam 26-27 dniowe, nie mogłam wytrzymać do jutra;-) Jutro i tak mam umówioną wizytę u lekarza, zobaczymy...
smerfeta
Kasiulek, ovitrelle już nie powinien działać (o ile pamiętam do 10 dni działa), torbiel też moim zdaniem nie powinna pokazywać pozytywnego testu, bo niby jak by miał wytworzyć hormon beta hcg. Nie nerwuj się, tylko czekamy trzymam kciuki!!!!!
enni
Witajcie dziewczyny
kasiulekk trzymam mocno kciuki za wysoką betke byle sie udało, bo to daje nadzieje jak którejś sie uda
Czarna Oliwka z tymi cycochami to robie tak samo jak Ty heheh jak mnie juz bolą to co chwile sprawdzam czy czasem nie przestały boleć
kasiulekk trzymam mocno kciuki za wysoką betke byle sie udało, bo to daje nadzieje jak którejś sie uda
Czarna Oliwka z tymi cycochami to robie tak samo jak Ty heheh jak mnie juz bolą to co chwile sprawdzam czy czasem nie przestały boleć
reklama
Podziel się: