reklama
ladybea
Fanka BB :)
Fifiri &&&&&&&&&&&&&&&
Dzień dobry Stadnino
Kasiulekk ja to juz chyba gratuluje:-)
Blada, krzywa, mizerna...jaka by nie była to Druga kreska, a ta nie pojawia sie z powietrza a z ciazy.
Piersi mogą być w ciazy dokładnie takie same jak na codzien. To zupełnie indywidualna sprawa, tu akurat bym sie w ogóle nie sugerowała takim czynnikiem. Mowie z doświadczenia.
Wyglada, ze od poniedziałku zaczyna sie dobrze dziać. Więc fluidy &&&&&&& na następne sukcesy posylam.
Kasiulekk ja to juz chyba gratuluje:-)
Blada, krzywa, mizerna...jaka by nie była to Druga kreska, a ta nie pojawia sie z powietrza a z ciazy.
Piersi mogą być w ciazy dokładnie takie same jak na codzien. To zupełnie indywidualna sprawa, tu akurat bym sie w ogóle nie sugerowała takim czynnikiem. Mowie z doświadczenia.
Wyglada, ze od poniedziałku zaczyna sie dobrze dziać. Więc fluidy &&&&&&& na następne sukcesy posylam.
kasik36
Fanka BB :)
Kasiulekk jajko już znowszę jak by to chodziło o moją ciążę :-) O 17 na imieniny do teściowej idę ale na telefonie będę podglądała co chwilkę. Już sobie wyobrażam tą piękną betkę. Tak jak mówi Pole, jaka by nie była druga krecha, najważniejsze, że jest
reklama
Podziel się: