reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Dzień dobry Stadnino;)

Kasiulekk ja to juz chyba gratuluje:-)
Blada, krzywa, mizerna...jaka by nie była to Druga kreska, a ta nie pojawia sie z powietrza a z ciazy.
Piersi mogą być w ciazy dokładnie takie same jak na codzien. To zupełnie indywidualna sprawa, tu akurat bym sie w ogóle nie sugerowała takim czynnikiem. Mowie z doświadczenia.

Wyglada, ze od poniedziałku zaczyna sie dobrze dziać. Więc fluidy &&&&&&& na następne sukcesy posylam.

Kasiulekk jajko już znowszę jak by to chodziło o moją ciążę :-):tak::-D O 17 na imieniny do teściowej idę ale na telefonie będę podglądała co chwilkę. Już sobie wyobrażam tą piękną betkę. Tak jak mówi Pole, jaka by nie była druga krecha, najważniejsze, że jest :szok:

wyników jeszcze nie ma, a i ja jajko znoszę!!:(
Esiek ja jestem po pierwszej IUI. zobaczymy jak to będzie. chciałabym już mieć te wyniki i wiedzieć co i jak...

reklama
Do góry