reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Właśnie, te cycki wykańczają!:-) jeszcze w sobotę bolały mnie bardziej niż dzisiaj;/ ale i tak macam się co chwilę;-) raczej cycki chyba w ciąży są takie nabrzmiałe, a nie takie jak moje... no ale zobaczymy:)

reklama
Właśnie, te cycki wykańczają!:-) jeszcze w sobotę bolały mnie bardziej niż dzisiaj;/ ale i tak macam się co chwilę;-) raczej cycki chyba w ciąży są takie nabrzmiałe, a nie takie jak moje... no ale zobaczymy:)
Kasiulekk, spokojnie... właśnie niekoniecznie muszą być nabrzmiałe od samego początku. Nie ma reguły. U mnie na początku absolutnie po cyckach nie można było nic stwierdzić, więc uszy do góry :-)

Kasiulka ovitrellek po takim czasie na bank juz nie fałszuje wyniku także spokojna głowa:tak: co do torbiel to nie powinna wpływać na wynik.

Dzieki za odpowiedź w sprawie przeciwciał, bo przymierzam się do tego badania.

Dziewczynki nie było mnie cały dzień a tu takie wieści Kasiulekk trzymam kciuki ale to właściwie formalność, moim zdaniem można już spokojnie gratulować. Przy niskiej becie czasami w ogóle nie wychodzi kreska, nawet blada więc Twoja beta już powinna być pokaźna :tak::-) Cieszę się razem z Tobą, jesteś pierwsza na naszej liście od miesiąca, której się udało. Co do wyników to w necie masz sprawdzać? mi kobeita w laboratorium powiedziała, że będą wieczorem a ja weszłam przed 14 i już były więc sprawdzaj wcześniej.
G R A T U L U J Ę !!!

Witam,
dziewczyny nie wiem czy wiecie ale jest szansa na zapłodnienie in vitro,Polska dała nam parą szansę na dzidzię gdyż od dzisiaj Państwo refunduje taki zabieg.Ja dziś byłam w klinice wraz z mężem i przeszliśmy pierwszy etap,jutro mamy wizytę u lekarza i pewnie on zadecyduje czy będziemy mieć ivf refundowane.Jestem tak szczęśliwa a zarazem zmartwiona tym iż mozmy się nie kwalifikować.Jeżeli jesteście zainteresowane wpiszcie sobie w google refundacja in vitro oraz wykaz klinik które podpisały umowę na takie zabiegi.Trzeba próbować każdego sposobu bo akurat może to nam da powód do szczęścia,cieszenia się z naszych pociech.Pozdrawiam wszystkie dziewczyny :)

Właśnie rozmawiałam z moim lekarzem, czy mam odświerzyc sobie wszystkie hormony, a że "walczę" na cyklu naturalnym, bez stymulacji, to mam zrobic tylko tsh i prolaktynę. I jak mu wyjaśniłam co się ze mna działo, to zaproponował abym sobie odpuściła jeden m-c.

reklama
Co chwilke wchodze patrzeć czy kasiulek betke już ma:rofl2:
a ja dziś na pierwsze poclonkowe podglądanie, mam nadzieje że coś się nakluło, trzymcie kciuki plisssss

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    1 KB · Wyświetleń: 54
Do góry