reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Właśnie, te cycki wykańczają!:-) jeszcze w sobotę bolały mnie bardziej niż dzisiaj;/ ale i tak macam się co chwilę;-) raczej cycki chyba w ciąży są takie nabrzmiałe, a nie takie jak moje... no ale zobaczymy:)

reklama
Właśnie, te cycki wykańczają!:-) jeszcze w sobotę bolały mnie bardziej niż dzisiaj;/ ale i tak macam się co chwilę;-) raczej cycki chyba w ciąży są takie nabrzmiałe, a nie takie jak moje... no ale zobaczymy:)
Kasiulekk, spokojnie... właśnie niekoniecznie muszą być nabrzmiałe od samego początku. Nie ma reguły. U mnie na początku absolutnie po cyckach nie można było nic stwierdzić, więc uszy do góry :-)

Kasiulka ovitrellek po takim czasie na bank juz nie fałszuje wyniku także spokojna głowa:tak: co do torbiel to nie powinna wpływać na wynik.

Dzieki za odpowiedź w sprawie przeciwciał, bo przymierzam się do tego badania.

Dziewczynki nie było mnie cały dzień a tu takie wieści Kasiulekk trzymam kciuki ale to właściwie formalność, moim zdaniem można już spokojnie gratulować. Przy niskiej becie czasami w ogóle nie wychodzi kreska, nawet blada więc Twoja beta już powinna być pokaźna :tak::-) Cieszę się razem z Tobą, jesteś pierwsza na naszej liście od miesiąca, której się udało. Co do wyników to w necie masz sprawdzać? mi kobeita w laboratorium powiedziała, że będą wieczorem a ja weszłam przed 14 i już były więc sprawdzaj wcześniej.
G R A T U L U J Ę !!!

Witam,
dziewczyny nie wiem czy wiecie ale jest szansa na zapłodnienie in vitro,Polska dała nam parą szansę na dzidzię gdyż od dzisiaj Państwo refunduje taki zabieg.Ja dziś byłam w klinice wraz z mężem i przeszliśmy pierwszy etap,jutro mamy wizytę u lekarza i pewnie on zadecyduje czy będziemy mieć ivf refundowane.Jestem tak szczęśliwa a zarazem zmartwiona tym iż mozmy się nie kwalifikować.Jeżeli jesteście zainteresowane wpiszcie sobie w google refundacja in vitro oraz wykaz klinik które podpisały umowę na takie zabiegi.Trzeba próbować każdego sposobu bo akurat może to nam da powód do szczęścia,cieszenia się z naszych pociech.Pozdrawiam wszystkie dziewczyny :)

Właśnie rozmawiałam z moim lekarzem, czy mam odświerzyc sobie wszystkie hormony, a że "walczę" na cyklu naturalnym, bez stymulacji, to mam zrobic tylko tsh i prolaktynę. I jak mu wyjaśniłam co się ze mna działo, to zaproponował abym sobie odpuściła jeden m-c.

reklama
Co chwilke wchodze patrzeć czy kasiulek betke już ma:rofl2:
a ja dziś na pierwsze poclonkowe podglądanie, mam nadzieje że coś się nakluło, trzymcie kciuki plisssss

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    1 KB · Wyświetleń: 59
Do góry