reklama
Kasiulekk, spokojnie... właśnie niekoniecznie muszą być nabrzmiałe od samego początku. Nie ma reguły. U mnie na początku absolutnie po cyckach nie można było nic stwierdzić, więc uszy do góry :-)Właśnie, te cycki wykańczają!:-) jeszcze w sobotę bolały mnie bardziej niż dzisiaj;/ ale i tak macam się co chwilę;-) raczej cycki chyba w ciąży są takie nabrzmiałe, a nie takie jak moje... no ale zobaczymy
ladybea
Fanka BB :)
kasiulekk &&&&&&&&&&&&& za betę, oby Wam się udało ;-)
enni to bardzo dobrze, że cyto masz ok :-)
witam Nowe koleżanki
enni to bardzo dobrze, że cyto masz ok :-)
witam Nowe koleżanki
fifiri
Zaciekawiona BB
Kasiulka ovitrellek po takim czasie na bank juz nie fałszuje wyniku także spokojna głowa co do torbiel to nie powinna wpływać na wynik.
Dzieki za odpowiedź w sprawie przeciwciał, bo przymierzam się do tego badania.
Dzieki za odpowiedź w sprawie przeciwciał, bo przymierzam się do tego badania.
kwiatuszekq20
Kasiulek kciuki zaciśniete
nati35
Witam się dziewczęta
Kasiulekk trzymam mocno kciuki &&&&&&&&&!!!!!
Witam wszystkie Nowe laseczki
Kasiulekk trzymam mocno kciuki &&&&&&&&&!!!!!
Witam wszystkie Nowe laseczki
Ostatnia edycja:
kasik36
Dziewczynki nie było mnie cały dzień a tu takie wieści Kasiulekk trzymam kciuki ale to właściwie formalność, moim zdaniem można już spokojnie gratulować. Przy niskiej becie czasami w ogóle nie wychodzi kreska, nawet blada więc Twoja beta już powinna być pokaźna :-) Cieszę się razem z Tobą, jesteś pierwsza na naszej liście od miesiąca, której się udało. Co do wyników to w necie masz sprawdzać? mi kobeita w laboratorium powiedziała, że będą wieczorem a ja weszłam przed 14 i już były więc sprawdzaj wcześniej.
G R A T U L U J Ę !!!
G R A T U L U J Ę !!!
Agusiapela
Witam,
dziewczyny nie wiem czy wiecie ale jest szansa na zapłodnienie in vitro,Polska dała nam parą szansę na dzidzię gdyż od dzisiaj Państwo refunduje taki zabieg.Ja dziś byłam w klinice wraz z mężem i przeszliśmy pierwszy etap,jutro mamy wizytę u lekarza i pewnie on zadecyduje czy będziemy mieć ivf refundowane.Jestem tak szczęśliwa a zarazem zmartwiona tym iż mozmy się nie kwalifikować.Jeżeli jesteście zainteresowane wpiszcie sobie w google refundacja in vitro oraz wykaz klinik które podpisały umowę na takie zabiegi.Trzeba próbować każdego sposobu bo akurat może to nam da powód do szczęścia,cieszenia się z naszych pociech.Pozdrawiam wszystkie dziewczyny
dziewczyny nie wiem czy wiecie ale jest szansa na zapłodnienie in vitro,Polska dała nam parą szansę na dzidzię gdyż od dzisiaj Państwo refunduje taki zabieg.Ja dziś byłam w klinice wraz z mężem i przeszliśmy pierwszy etap,jutro mamy wizytę u lekarza i pewnie on zadecyduje czy będziemy mieć ivf refundowane.Jestem tak szczęśliwa a zarazem zmartwiona tym iż mozmy się nie kwalifikować.Jeżeli jesteście zainteresowane wpiszcie sobie w google refundacja in vitro oraz wykaz klinik które podpisały umowę na takie zabiegi.Trzeba próbować każdego sposobu bo akurat może to nam da powód do szczęścia,cieszenia się z naszych pociech.Pozdrawiam wszystkie dziewczyny
nati35
Właśnie rozmawiałam z moim lekarzem, czy mam odświerzyc sobie wszystkie hormony, a że "walczę" na cyklu naturalnym, bez stymulacji, to mam zrobic tylko tsh i prolaktynę. I jak mu wyjaśniłam co się ze mna działo, to zaproponował abym sobie odpuściła jeden m-c.
reklama
fifiri
Zaciekawiona BB
Podziel się: