Genna, no jak to puścić kciuki? Teraz to trzymamy kciuki przez całe 2 tygodnie
i to całkiem za freee :-) A dziś miałaś jeszcze jakieś podglądanko pęcherzyka?
Blue, ależ Ty niecierpliwa jesteś, co chwilę teścik ;-) Mam nadzieję, że jednak natura spłata Ci psikusa i pomimo tych negatywów na testach okaże się że akcja iui zakończy się sukcesem
Baaaardzo mocno trzymam kciuki! Ja też już marzę o kwiatkach na balkon. U mnie sprawdzają się głównie różne rodzaje pelargonii i właśnie bratki... inne zdychają mi bo mam bardzo słoneczny balkon
Kasik81 daj znak co endokrynolog powiedział na prolaktynę. Ciekawa jestem jego opinii, bo chyba co lekarz to inna opinia w tej materii. Koleżanka chodzi do bardzo dobrego endokrynologa i ten kazał jej robić test z metaclopramidem
Kate26, my jeszcze nie dotarłyśmy do etapu analizowania poprawnego przyrostu bety :-( więc wiesz....
Julka, koniecznie daj znak co powiedział lekarz na Twoje dziwne objawy. Mam nadzieję, że to nic poważnego. Trzymam kciuki
Dagna, a który masz dzień cyklu? Już czas na sikańca?
Ewis, fajny weekend
Ja mam gina w środę a Ty w czwartek :-) bardzo ciekawa jestem co mi powie. Już bym chciała powrócić do staranek tym bardziej, że akurat mam idealnie płodny śluz
ale obawiam się że i tak czeka nas antykoncepcja na 2 mies - cholera co to jest antykoncepcja? ;-)
no właśnie
Queen, jakoś nam umknęłaś... i nic się nie przypominasz noo ;-)