reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Blue no właśnie bez fajerwerków i nie wiem o co tyle hałasu:p hahaha
kasik 36 dziękuje za wpisanie na listę:) no widok cudowny, zeby jeszcze tam sie pokazał usmieszek potwierdzający pozytywny test:) no ale spokojnie czekamy.....no właśnie a jak testujące?

reklama
Ja testowałam wczoraj i nic. Czekam na @, ale za to wczoraj mocno plamiłam, a dzisiaj jakby przestało. Już wariuję, źle się czuję w ogóle, jakoś mnie mdli od wczoraj, idę o 19 do lekarza, niech powie coś mądrego. Mam nadzieję ze się nie dzieje nic poważnego, bo nic nie jest tak jak miało być.

Julka27 a bety nie robiłaś, tylko test? Koniecznie napisz co powiedział lekarz, martwię się o Ciebie.

Widzę, że między naszymi koleżankami (blueskye i kate26) ciągle iskrzy ;-) Ale to w myśl zasady - kto się lubi ten się czubi :-D

Cześć Dziewczyny:)

Blue: pieeeknie tam!!:) marzy mi się właśnie taki odpoczynek:)

A my dzisiaj przenosimy rzeczy na nowe mieszkanie i padamy juz na twarz:( ale za to jak będzie pięknie jak juz się tam rozpakujemy, ale to juz nie dzisiaj:p

Zakupilam test do zrobienia, ale ciagle myśle czy jest sens w ogóle go robić...pewnie nie. No ale zobaczę moze zrobię.

Genna: tak jak dziewczyny piszą IUI to takie tam sobie badanie:) i trzymam kciuki:) przed Toba długie 14 dni;)

Cześć kobietki, pamiętacie mnie? Przyłączyłam się kilka dni temu...
U mnie jeszcze tydzień oczekiwania do testu, czekam cierpliwie chociaż szanowny małżonek najchętniej już dziś podstawiłby mi test pod nos (a właściwie gdzie indziej ;) ) ale muszę hamować jego zapędy. Trochę pobolewa mnie podbrzusze, ale prawda jest taka, że to może być WSZYSTKO i NIC więc staram się nie przywiązywać do tego zbytniej wagi.
Dagna91, faktycznie uważaj z tym dźwiganiem. Ja też jestem w trakcie remontu, ale staram się zachować ostrożność, chociaż trochę nie mogę już patrzeć na tą demolkę...
Kasik36, czy można się wprosić na tą piękną listę? :)

Esiek - przykro mi bardzo, że się nie udało. Ale trzeba próbować!

Blue - trzymam kciuki za Ciebie, puki @ nie przyszła to szanse są.

Czytam Was na bieżąca, ale jakoś tak mało się udzielam. W czwartek wreszcie ma wizytę u Dr.

Pole - nie puszczaj nigdzie bliźniaków :-).

Ten weekend miałam zajęty czymś i dobrze, byłam na panieńskim :-D. W sobotę u szwagra. A w niedzielę myślałam, że M mnie wykończy hihi basen, przytulanie, rower :-).

Trzymam kciuki za testujące i czekam na wieści.

Queen nie wiem jak to się stało, że nie wpisałam Cię na naszą magiczną listę, już się poprawiam:
kate26: 03-04-2013
yes2.gif

m_i_a: 08-04-2013
blueskye: 08-04.2013
julka27: 08-04-2013
dzidzik: 09-04-2013
elianka: 13-04-2013
Alu: 13-04-2013
Queen: 15-04-2013.
kasik36: 17-04-2013
Pole: 19-04-2013
genna: 22-04-2013

Genna, no jak to puścić kciuki? Teraz to trzymamy kciuki przez całe 2 tygodnie :tak: i to całkiem za freee :-) A dziś miałaś jeszcze jakieś podglądanko pęcherzyka?
Blue, ależ Ty niecierpliwa jesteś, co chwilę teścik ;-) Mam nadzieję, że jednak natura spłata Ci psikusa i pomimo tych negatywów na testach okaże się że akcja iui zakończy się sukcesem :tak::-p Baaaardzo mocno trzymam kciuki! Ja też już marzę o kwiatkach na balkon. U mnie sprawdzają się głównie różne rodzaje pelargonii i właśnie bratki... inne zdychają mi bo mam bardzo słoneczny balkon

Kasik81 daj znak co endokrynolog powiedział na prolaktynę. Ciekawa jestem jego opinii, bo chyba co lekarz to inna opinia w tej materii. Koleżanka chodzi do bardzo dobrego endokrynologa i ten kazał jej robić test z metaclopramidem
Kate26, my jeszcze nie dotarłyśmy do etapu analizowania poprawnego przyrostu bety :-( więc wiesz....
Julka, koniecznie daj znak co powiedział lekarz na Twoje dziwne objawy. Mam nadzieję, że to nic poważnego. Trzymam kciuki
Dagna, a który masz dzień cyklu? Już czas na sikańca?
Ewis, fajny weekend :tak: Ja mam gina w środę a Ty w czwartek :-) bardzo ciekawa jestem co mi powie. Już bym chciała powrócić do staranek tym bardziej, że akurat mam idealnie płodny śluz :zawstydzona/y: ale obawiam się że i tak czeka nas antykoncepcja na 2 mies - cholera co to jest antykoncepcja? ;-):szok:

no właśnie Queen, jakoś nam umknęłaś... i nic się nie przypominasz noo ;-)

reklama
no właśnie Queen, jakoś nam umknęłaś... i nic się nie przypominasz noo ;-)

A bo zalatana byłam przez ten remont :) Właściwie to nie remont tylko wymiana okien, ale bałaganu, brudu i roboty przy tym tyle co przy remoncie. Ale za to cieszą oczy piękne nowiutkie okienka, teraz tylko obmyślić ich nowy wystrój... I tym staram się zajmować myśli, żeby nie skupiać się na liczeniu dni do testu...

Do góry