reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Cześć Dziewuszki!
Genna naj naj naj lepszego życzę!!!! :-D marzeń spełnienia! wypije Twoje zdrówko bo właśnie popijam z emkiem mojito :tak: Genna podziwiam Twoje tempo. Ja już chyba stara jestem bo taki weekend by mnie wymęczył ;-);-)

Pole i Blueskye :laugh2: no wariatki! ;-) jedna wierzy testom i to owulacyjnym mimo że na ich temat wiele dziwnych opinii się słyszy, a druga chce wykichać zarodeczki :laugh2::laugh2::laugh2: no nieźle nieźle :laugh2:
Pole, po lutce porannej co chwile musiałam zmieniać wkładki właśnie po to by nie uzyskać odlewu pochwy :) mam nadzieje że pamiętasz by dużo pić i jeść dużo białka?...

Kate26 tak z boku bolą?

Esiek, to dobrze że już lepiej... tule mocno

Elianka, Hope, Jane co u Was? no napiszcie chociaż o jakiejś bzdurce, tak jak ja ostatnimi czasy :rofl2:

Ostatnia edycja:
reklama
Genna podziwiam Twoje tempo. Ja już chyba stara jestem bo taki weekend by mnie wymęczył ;-)
smerfeta ja nie przecze że nie jestem zmęczona, dzisiaj redbul pomógł, jak musiałam po 4 godzinach snu wstać żeby jechać do labo zrobić badania :p a poprzedniej nocy tez spałam 4 bo po imprezowaniu w miescie, rano wstawałam a pociąg do Wawy :) ale ja uwiebam takie "akcje" uwielbiam być aktywwna, wtedy czuję że żyę :) kiedyś byłam chyba bardziej aktywna i bardzo mi tego brakuje, ale dzięki mojej przyjaciółce ze studiów powracam :)
smerfeta jaka Ty stara wogóle, co za głupoty wygadujesz:p
Dziękuję za życzonka kochane :)

Genna jak masz takie pozytywne nastawienie to super, sama sie nakrecasz, więc nawet zioła nie musisz palić dla polepszenia nastroju;)
Ale jak brałas udział w tym maratonie warszawskim, przez ktory ja stałam dziś w korkach to Cię nie lubie:rofl2:
No dobra z powodu urodzin odpuszczam;)

Smerfeta żadnego białka mam nie jeść. W klinice kazali mi być na lekkostrawnej diecie watrobowej, unikać surowizny i smazonego. I faktycznie dużo pić. Hormony odkładaja sie w watrobie i to ona rządzi metabolizmem i jej należy pomoc. A białko to nic ciekawego dla wątroby.
Wiec sie ich słucham i hiperki chyba nie zaliczam oraz brzucha nie mam spuchnietego.

Widze dziewczęta, ze my odlewy pochwy robimy masowo;) Dobrze dobrze, to taka szkoła przed gispowymi odlewami ciazowego brzuszka.

widzę, że nawet przez weekend produkcja trwa:)

ja miałam super weekend... tak jak genna lubię jak coś się dzieje;-) i zazdroszczę Ci tego maratonu. To moje marzenie pobiec kiedyś przynajmniej w półmaratonie a co z tego wyjdzie to nie wiem:-p

ja szykuję się powoli na czwartkowe HSG... psychicznie oczywiście.
dziś cały dzień mnie jajnik pobolewa i nie wiem o co kaman??? Mam nadzieję, że nic się znowu tam nie porobiło.

kate gratulacje !!!!!

witam nowe forumowiczki

pole trzymam kciuki i czekam z niecierpliwością na nowe odcinki szpitala na peryferiach:-p

Dzień doberek!
Pole, i znowu czegoś nowego o inv się dowiedziałam :) fajnie, że jasno określili dietę i fajnie że hiperki nie masz. Trzymam dalej kciukasy za bliźniaki&&&&&

no i trzymam kciuki za dzisiejsze testujące&&&&&

Miłego dnia Kobietki!!!!

Cześć kobietki

Witam się i ja z nowymi forumowiczkami :-).
Smerfeta autko kolor grafit odbieramy we wtorek :-).

Ja dziś lecę do endokrynologa zobaczymy co powie na wysoką prolaktynke po MCP (jeden lekarz powiedział mi że tego się nie bada - zobaczymy).

Blueskye a nie robisz bety?? Momo testów trzymam kciuki.

Kasik81 - u mnie laboratorium działa tylko we wtorki i czwartki.jak do jutra nie dostanę @ to pojdę., choć brzuch mi chyba zaraz rozsadzi :(
nospę wziełam ale nie mogę wytrzymac z bólu:(

reklama
blue trzymam kciukizeby jednak testy sie mylily!!
a Pole ja tez mialam 19 dnia miesiaca transfer wiec kolejny dobry znak;)a eev.. ma 29 kwietnia cesarke
co do Luteiny tez mnie strasznie wkurzal ten odlew gibsowy:p

Do góry