reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Blueskye mam nadzieję, że testy się mylą i jutro napiszesz nam piękną dwucyfrową betkę, trzymam kciuki :-)

Trzymam też kciuki za resztę testujących dzisiaj (m_i_a, julka27, dzidzik dzisiaj lub jutro). Dajcie koniecznie znać jak już będziecie miały wynik.

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczynki dzisiaj odebrałam bete hcg wynik 484,5 (3 dni temu miałam 168,2). Co wy o tym myślicie? Nie za mało? Jeśli obniczyć procentowo to chyba pierwszy wzrost z 61,2 na 168,2 był większy niż teraz ten ze 168,2 na 484,5 ...
Proszę Was pomóżcie bo ja nie bardzo się znam a się zaczynam martwić.

PS. wzrost z 61,2 na 168,2 był w ciągu 48 godzin
wzrost z 168,2 na 484,5 był w ciągu 72 godzin

Możecie mi pomóc? Za się któraś z was na tym?

Ostatnia edycja:
Dziewczynki dzisiaj odebrałam bete hcg wynik 484,5 (3 dni temu miałam 168,2). Co wy o tym myślicie? Nie za mało? Jeśli obniczyć procentowo to chyba pierwszy wzrost z 61,2 na 168,2 był większy niż teraz ten ze 168,2 na 484,5 ...
Proszę Was pomóżcie bo ja nie bardzo się znam a się zaczynam martwić.

PS. wzrost z 61,2 na 168,2 był w ciągu 48 godzin
wzrost z 168,2 na 484,5 był w ciągu 72 godzin

Możecie mi pomóc? Za się któraś w zas na tym?

po pierwsze-normy masz na wyniku.

po drugie-masz lekarza-zadzwon do niego jak sie martwisz.
po trzecie..dziewczyny w wątku mamusiowym będą wiedziały...
my niby skad mamy wiedziec.przecież nie jesteśmy w ciaży.

Pole przepraszam ze musiałaś stać w korkach prawie przeze mnie:) ja nie uczestniczyłem w maratonie bo wczoraj musiałam byc u lekarza na podgladani i badaniu estradiolu,
Jane spokojnie ja w maratonach ńie biegam, raczej kibicem i fotoreporterem jestem podczas nich:) moj tata i znajomi brali w nim udział, ja tylko biegłam w sobotnim biegu charytatywnym na 3,3 km:)

Dziewczynki juz możecie puścić kciuki:) akcja zapłodnienie zakończona;) myślałam ze jakieś fajerwerki zobaczę czy światełko w tunelu,coś jak pole podczas in vitro a tu 2 minuty i koniec:) o 12 oddaliśmy "chłopaków" do SPAna ulepszenie , potem godzinkę wolną mieliśmy , więc pojechaliśmy na lunch :) w zwiazku z tym ze z panią która przygotowywała nasienie miałam juz wcześniej bardzo dobry kontakt to wypuściła nas do laboratorium i pokazała pod mikroskopem, jak nasienie wygladlo przed i po transformacji:) takie małe Kijanki pływały, super widok:) a cała "akcja " trwała 2 minuty, moj stary śmiał sie ze właściwie on tam zbędny był:) zasiadlam na fotel gin, pani włożyła wzierniki właściwie tylko to czułam i czekałam na to cos, a tu pani zakłada mi nogę na noge i mówi ze juz i mam 15 min polezeci wpuścili mi mojego męża zeby mi pomarudził :) więc wow, nic takiego a tyle szumu:) jutro idę na podgląd jeszcze:) a na dzisiaj dostałam recepte na przytulanie;) hahahaha

reklama
Blueskye ślicznie tam u Ciebie, najpiękniej pewnie wiosną, to moja ulubiona pora roku :-) Ja też mieszkam w małym miasteczku i wyniki mam na drugi dzień a to przecież cała wieczność, mogę jechać 30 km, żeby mieć w ciągu 2 godzin ale nie zawsze mogę wyrwać się od obowiązków.

Genna fajnie, że dołączyłaś do nas oczekujących na cud, co prawda wpisałam Cię już na naszą magiczną listę ale może powtórzę ją specjalnie dla Ciebie, miło się robi na sercu jak się tam siebie widzi, prawda? Ja się z moim M śmiałam, że doktor taki mało romantyczny, dzieci robi nawet bez pocałunku ;-) M to chociaż ma chwilę przyjemności przed a my co? Jak w fabryce, hihihi.
kate26: 03-04-2013
yes2.gif

m_i_a: 08-04-2013
blueskye: 08-04.2013
julka27: 08-04-2013
dzidzik: 09-04-2013
elianka: 13-04-2013
Alu: 13-04-2013
kasik36: 17-04-2013
Pole: 19-04-2013
genna: 22-04-2013

A nasze testujące się nie odzywają, czyżby z radości zapomniały o nas?

m_i_a powtórzyłaś betę?

julka27 testowałaś dzisiaj?

dzidzik a Ty dzisiaj czy jutro?

Ostatnia edycja:
Do góry