reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Co do protokołu to jeszcze nic nie wiem, bede mieć pierwszą wizytę u seniora Radwana-cena 400 zł:szok: Ale podobno jest przodownikiem w in vitro w Polsce i mam bardzo duże doswaidczenie i bardzo dobrą opinię, później pójdę pod skrzydła jego syna. Jesteśmy trochę problemowym przypadkiem ale oni takich jak my mają na pęczki a nawet i gorsze przypadki więc na pewno nam pomogą.

Sylha mi też powiedzieli że moge odsikac ale ja nie umię albo ide na całosć albo nic.
Ty juz pewnie z nogami w górze lezysz i masz podawanego babla.
Koniecznie napisz jak wrócisz jakie wrażenia, uczucie itd.
No i jak tam z tym pęcherzem było :-D

tam dararam!! sylha juz chyba w ciazy :-D
Gizas na pewno pomoga, od tego są!!!!!:-)
400zł ło matko!!! szok.. no ale za profesure i wiedze sie płaci...

www.ludovahudba.sk

Ja miałam dokładnie na ślubie ta orkiestrę.

Pierwszy taniec był przy piosence w ich wykonaniu : tytuł "Wydała mama najpięknięjszą córkę"

ludova-hudba-jana-stupku.jpg

Ostatnia edycja:
Lindi a dzięki dobrze się czuje a nawet bardzo dobrze-mam nadzieje,że w piatek na wizytce okaże się wszystko w jak najlepszym porzadeczku-już nie mogę się doczekać jak zobaczę dzidzię na usg:-)

reklama
Do góry