reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Lilonka- nie umiem pierwszego linka wrzucić!!!!nieprawidłowy adres
Pierwszy taniec- musiałabym płytę wygrzebać i zaglądnąć bo nie pamiętam:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:
A mój M tak to sobie wymyślił to ja się zawsze śmieję, że mogę lukać czy swoje klejnociki dobrze moczy:-D

reklama
Pierwszy taniec- musiałabym płytę wygrzebać i zaglądnąć bo nie pamiętam:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:
Oj kochana - lecytyna by się przydała :-) nam już zaraz minie 4 rok
Ja wybrałam 2 piosenki - tylko zapomniałam powiadomić zespół którą wybraliśmy i w rezultacie przygotowaliśmy różna. I była niezła gonitwa przed samym ślubem:-)
W rezultacie zaczęliśmy od KANCELARIA - Zabiorę Cię właśnie tam - YouTube alę tę drugą też potem odtańczyliśmy kindla-z kims takim ja ty - YouTube

Wiesz myśmy rok wcześniej wzięli najpierw cywilny- skromna imrezka- z zajebistym hotelem- to pamiętam co się działo:-):tak::-p:-p:-p:-p, a wesele to tak dla rodziny zrobione i powiem szczerze, my sami zbyt wiele z niego nie mieliśmy, stres i latanie z kościoła na salę ,zyczenia, zdjęcia, szybko obiad, szybko taniec, szybko tort, szybko zdjęcia, szybko spowrotem na kolację- no wariactwo to było, tymbardziej, że całą imprezę ja sam miałm na głowie, bo M był jeszcze w tedy w Niemcowni i przyjechał tydzień przed- i szczerze- cieszylismy się jak dzieci jak już byliśmy w naszym pokoju z prysznicem z radio:-p:-p:-p:-p:-pto pamiętam:-D:-D:-D
Ale za to zaręczyny pamiętam idealnie!!!!!każdy moment, bo to był piękny i zupełnie intymny dla nas moment!!!!!!

Ostatnia edycja:
Dla mnie też wesele było stresem - bo chciałam żeby wszystko wszło jak najlepiej. Chociaż nasze wesele było bez jakiegoś nadęcia (nie było pałacu, marmurów i jedzenia, którego nazwy nie potrafisz wypowiedzieć), było normalnie, tradycyjnie - ale mimo wszystko stres był. W styczniu minął nam 11 rok - i ani jednego nie oddałabym za nic na świecie. Nawet jeśli wiedziałabym co nas czeka.
dziś tak muzycznie http://www.youtube.com/watch?v=i0J6iq-C_YQ&feature=related

Ja miałam jako pierwszą piosenkę jakąś słowacką mmoże uda mi się znależć na you tube , którą grała góralska orkiestra.Bo mieliśmy i górali i Dj.:-)

No dziewuszki (Sylha + Sony) dziś Wasz wielki dzień.

Ja dziś zaczynam piąty miesiąc kalendarzowy.

Wszystkim Martom składam życzenia imieninowe , spełnienia marzeń i wiele radości na każdy dzień.
bukiet-tulipany.jpg

To jeszcze Wam wrzucę pobudkę- tylko mam nadzieję, że na zawał nie padniecie:eek:
Rammstein - Du hast - YouTube
Poza tym disco polo też lubię:tak::tak::tak: ja ogólnie słucham wszystkiego co wpada w ucho i piosenki, które niosą ze sobą jakiś przekaz.....takie, które się będzie pamiętać całe życie, anie hity jednego sezonu
A moja ostatnia baaardzo ulubiona:
http://www.youtube.com/watch?v=rYEDA3JcQqw MEGA!!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry