reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Lindi, Lilionka wszystkiego najlepszego Martusie :^)

Sylha, SonySony &&&&&&&&&&&&&&&&&&&

a moja przyjaciółka jest na porodowce :) dzis chyba zostane mamusia chrzestną :)
wody jej odeszły o 5 rano i tak leży pod kroplówką bez skurczy z rozwarciem na 1 cm... no oby szybko poszło i sie nie stresowała :)

reklama
Sylha o której masz trasferek???????

Pamiętaj żeby się nie perfumić i pamiętaj o pełnym pęcherzu.

Wszystkiego naj, naj, naj dla wszystkich Martusi :-)
Ja planuje in vitro zacząć od wakacji. Wyskoczymy jeszcze na urlop-w planach Chorwacja a po powrocie zaczynamy wizyty w klinice łódzkiej, bo wcześniejsza Provita katowicka trochę mnie rozczarowala.
Sylha powodzenia-od dziś jesteś w ciąży-już gratuluję :-)

A ja na ślubie mialam Roda Stearta-When I need you :-)

Gizas czyli poki co pełen luz :) a szykuje ci sie krotki czy dlugi protokół? czy nie wiesz jeszcze? a w ogole rozmawialas juz z kims na ten temat? fajnie bedzie coraz wiecej ciezarowek :)

GizaS- choć jestem pozytywnie nastawiona to jednak nie podziękuję- jeszcze za wcześnie......:zawstydzona/y: Łódzka Gameta jest najstrasza i i najbardziej doświadczone w te klocki, ten kolega M co pisałam ma ze sobą choooolerne problemy dlatego tam trafili- żadna klinika im nie byłą w stanie pomóc- mam nadzieję, że ta da i Tobie też!!!!
Błonka- no nie strasz, że jeszcze takiego obciachu narobię:szok:

Błonka,Lindi,Lilonka z okazji imieninek życzę Wam Pogody ducha, miłości, zrozumienia, szczęścia,zdrowia oraz tego wszystkiego czego chciałybyście,aby Wam życzyć w tym dniu :)

No to Błonka twoja chrześniaczka prawdopodobnie będzie obchodzić urodzinki razem z twoimi imieninami.

Sylha trzymam kciuki, oby twoje dziedzi zostały z Tobą przez najbliższe dziewięc miesięc, a później były zdrowe,silne, radosne i dobrze się chowały.

A moja pioseneczna na pierwszy taniec to był Seweryn Krajewski "Wielka Miłość"

reklama
Do góry