reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
SYLKABECIA bardzo ci współczuję, nawet nie jestem w stanie sobie wyobrazić tego co przeżyłaś, jakaś znieczulica w tym szpitalu. Współczuję z całego serca.

reklama
Sylkabecia również bardzo Ci współczuję-co to sie dzieje?Szpital powinien pomagać, a nie tak traktować-brak słów-odpoczywaj i trzymaj się cieplutko.

natus nie miałaś dziś testować?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
A jak dlugie masz cykle? W ktorym dc wypada zwykle ouwlacja? Jestes stymulowana, czy to cykl naturalny?

Cykle mam 30-32 dni. Owulację mam najczęściej około 15 -16 dc. I będę stymulowana od 3do 7 dc Lamette i od 3 do dnia USG Encortonem.
W sumie to zapisałam sie na to usg do innego lekarza na niedziele ( może któraś z Was zna-dr Orliński z Provity) Bo nie znalazłam namiaru do mojego lekarza a w niedziele musze zacząć brać tabsy...

Sylkabecia szczere współczucia, trzymaj się ciepło i wracaj do zdrowia

Witam Was!! dzisiaj wróciłam do domu to co wczoraj przeszłam to coś okropnego. Lekarz powiedział że muszę sama urodzić a póżniej zabieg. Dostałam tablety dopochwowo dwie kroplówki i leżałam aż przyszły bóle porodowe wtedy podano mi środek przeciwbólowy, o 14 byłam badana a że macica była nadal zamknięta to leżałam dalej nawet mi nie byo można do łazienki wstać o jedzeniu czy piciu zapomnij. Popołudniu była zmiana pielęgniarek i trafiłam na taką że mogłabym ją zabić gdybym nie była tak wymęczona, czułam parcie ale już nawet nie wiedziałam na co to powiedziałą że mogę iść do łazienki, no poszłam i urodziłam płód musiałam go łapać żeby nie wpadł do toalety myślałam że zawału dostanę chyba tego nie zapomnę do końca życia. Zabieg był dopiero o 20, kilka dni mam odpoczywać bo strasznie rwie i boli brzuch.
Straszne!
Wpsolczuje...:-(
Trzymaj sie kochana.
Cykle mam 30-32 dni. Owulację mam najczęściej około 15 -16 dc. I będę stymulowana od 3do 7 dc Lamette i od 3 do dnia USG Encortonem.
W sumie to zapisałam sie na to usg do innego lekarza na niedziele ( może któraś z Was zna-dr Orliński z Provity) Bo nie znalazłam namiaru do mojego lekarza a w niedziele musze zacząć brać tabsy...
Chcialam napisac, ze w takim razie spokojnie mozesz isc we wtorek na podglad, ale skoro sie juz umowilas, to niewazne;-)

Chcialam napisac, ze w takim razie spokojnie mozesz isc we wtorek na podglad, ale skoro sie juz umowilas, to niewazne;-)

Spróbuje napisać do lekarza maila, ale też zaczynam myśleć że jakbym się umówiła na 12 dc to chyba nie zrobie sobie krzywdy i nie strace szansy na inseminacje w tym cyklu... dzięki za radę :)

Witam Was!! dzisiaj wróciłam do domu to co wczoraj przeszłam to coś okropnego. Lekarz powiedział że muszę sama urodzić a póżniej zabieg. Dostałam tablety dopochwowo dwie kroplówki i leżałam aż przyszły bóle porodowe wtedy podano mi środek przeciwbólowy, o 14 byłam badana a że macica była nadal zamknięta to leżałam dalej nawet mi nie byo można do łazienki wstać o jedzeniu czy piciu zapomnij. Popołudniu była zmiana pielęgniarek i trafiłam na taką że mogłabym ją zabić gdybym nie była tak wymęczona, czułam parcie ale już nawet nie wiedziałam na co to powiedziałą że mogę iść do łazienki, no poszłam i urodziłam płód musiałam go łapać żeby nie wpadł do toalety myślałam że zawału dostanę chyba tego nie zapomnę do końca życia. Zabieg był dopiero o 20, kilka dni mam odpoczywać bo strasznie rwie i boli brzuch.
łooo:szok::szok::-( dziewczyno współczuję Tobie tego bezdusznego potraktowania
co za ludzie myśłałam że taki wojewódzki szpital ( bo rozumiem w Poznaniu) a tu takie coś inaczej podchodzą do człowieka
z tym się zgodzę że po zabiegu brzuch boli i rwie ale mi tak zaczął dobę od zabiegu
trzymaj sie kochana

Ostatnia edycja:
witam weszłam na ten wątek bo temat jest mi dosyć bliski jestem w ciązy po inseminacji.

GizaS - przesłałam Ci na priva telefon do d. Grettki ja jestem jego pacjetka od ponad 6 lat (sukces 5 letni synek :) i teraz druga ciąża) a doktora Orlinskiego tez znam bylam kilka razy na wizycie w zastępstwie d. Grettki i badaniach prenantalnych młody konkretny lekarz :)

trzymam za Was wszystkie kciuki

kubusiowa pochawl sie troszke jak mialas robiona inseminacje na peknietym pecherzyku?jakie bralas leki czy cykl naturalny?kiedy najlepiej testowac

reklama
Do góry