reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    294
Macku - przykro mi, ale moze jednak dla spokoju zrob ta bete w pon, z testami domowymi nigdy nie wiadomo
pok - testowalas?
Bylam wczoraj u lekarza, urosly mi piekne 4 pecherzyki, kazdy po ok 20mm. Dwa w lewym jajniku ( w koncu zaczal funcjonowac) i 2 w prawym, wiec doktor byl zaskoczony, ze tak dobrze podzialaly na mnie leki:) Dostalam od razu pregnyl. Jutro rano IUI:)

Ostatnia edycja:
reklama
Macku - przykro mi, ale moze jednak dla spokoju zrob ta bete w pon, z testami domowymi nigdy nie wiadomo

Bylam wczoraj u lekarza, urosly mi piekne 4 pecherzyki, kazdy po ok 20mm. Dwa w lewym jajniku ( w koncu zaczal funcjonowac) i 2 w prawym, wiec doktor byl zaskoczony, ze tak dobrze podzialaly na mnie leki:) Dostalam od razu pregnyl. Jutro rano IUI:)
Bomba! Trzymam kciuki za jutro!!!:tak:

Maćku przykro mi ale ja w testy sikane nie wierzę a kiedy byś miała dostać @
Dzisiaj odstawiam leki, wiec @ powinna pojawic sie w niedziele.
Jesli sie nie pojawi, wtedy ewentualnie pojde na bete.

Natus trzymam kciuki za jutro&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Maćku &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Dziewczyny mam pytanie ... 5 dpo zrobiłam badanie progesteronu i wynik wyszedł 54.06ng/ml według norm laboratoryjnych jak dla kobiety w III trymestrze ciąży:dry:
może wy wiecie czy nie za wysoki?

Natus trzymam kciuki za jutro&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Maćku &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Dziewczyny mam pytanie ... 5 dpo zrobiłam badanie progesteronu i wynik wyszedł 54.06ng/ml według norm laboratoryjnych jak dla kobiety w III trymestrze ciąży:dry:
może wy wiecie czy nie za wysoki?
a łykasz jakąś lutkę lub dupka bo to jest progesteron i on podwyższa wynik:)

BOMBELEK- ja nigdy progesteronu nie robiłam to nic nie wiem na temat norm-nie pomogę,przykro mi...a może zadzwon do gina i skonsultuj przez telefon..

NATUS- piękności-super,ze tak ładnie zareagowałaś na stymulację-masa &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :)

pozdrawiam pozostałe babeczki:)

LOPOP- cześć ,a Ty kiedy masz teraz wizytę ??:-)jak samopoczucie ??

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Dziekuje, kochana jestes.:sorry2:
Ale chodzi o to, ze ja czuje, ze nic z tego... Do ktoregos tam momentu mialam pewne objawy swiadczace o tym, ze moglo sie udac (i one przemawiaja, za ciaza biochemiczna) a teraz absolutna cisza...
Aż mi się lezka w oku zkręciła;( Ja nie wierzę:no: Dalej będę zaciskała &&&&&&&&&&&&&&&&&&&& dopóki jej nie będzie:zawstydzona/y::*
No i oczywiście za Wszystkie kobietki testujące "betujące" trzymam kciukaski&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&::*

Do góry