sylkabecia
Fanka BB :)
Maćku mi po pregnylu jak się nie udało to beta była 0,1. pregnyl utrzymuje sie do 10 dni w organizmie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Caly czas bije sie z myslami...Maćku i co postanowiłaś?
Caly czas bije sie z myslami...
Ale jak beta bedzie ujemna to znowu bede na siebie zla, ze dalam sie wkrecic. Tak jak ostatnio...MAĆKU- ja też bym poszłam na bete-na 100% bym poszła-co tam kasa jak tak sie zamartwiasz....
jestem z Toba i &&&& zeby było si!!
Maćku serce Ty moje! Krcze ja już pisałam że w dniu spodziewanej @ mialam cień drugiej kreseczki Więc może zrób tą betę dla pewności i nie odstawiaj leków? (a w pierwszej ciaży test wyszedł mi pozyt. dopiero po 2tyg)Niestety kolejny test sikany negatywny, wiec beta nie rosnie. Nie ma sensu jej badac.:-(
Odstawiam leki i czekam na @.
Chcialabym tylko wiedziec, czy to byla jednak fasolka, czy tylko dzialanie pregnylu. Mam nadzieje, ze to pierwsze, bo w naszym przypadku bylby to juz jakis sukces.
Dziekuje Wam bardzo za wiare i wsparcie!!!
Dziekuje, kochana jestes.Maćku serce Ty moje! Krcze ja już pisałam że w dniu spodziewanej @ mialam cień drugiej kreseczki Więc może zrób tą betę dla pewności i nie odstawiaj leków? (a w pierwszej ciaży test wyszedł mi pozyt. dopiero po 2tyg)
Bardzo mocno Ci kibicuję i mam nadzieję że fasolka jednak jest
Wciąż zaciskam mocno kciuki i myślami jestem z Tobą:*:*:*:*