reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
macku poczekaj i w piatel zrob bete....na innym watku a dkoładnie ivf laska tez miała niska bete a teraz ma przeszło 100 wiec głowka do góry jeszcze nic nie wiadomo

reklama
Maćku zrób ponowną bete a będziesz wiedzieć na 100%
ja pierwszą zrobiłam w poniedziałek 38d.c a drugą w środe i na szszęście rośnie!!!:-)
Testy tak wcześnie nic nie dadzą więc nie ma się co zadręczać, zrób betke
Powodzenia laleczko!!!

MAĆKU- taj jak pisze Natus-na test za wcześnie..Ty masz dziś 25d.c. tak???jesli robiłaś bete raz to teraz powinnaś zrobić drugi raz i Twoja decyzja czy zrobisz jutro czy w poniedzialek-ale myśle ,ze beta da Ci odpowiedz na 100% i bedziesz wiedziala czy brac leki czy odstawić i pozwolić @ przyjść...a tymczasem przytulam bo wiem jak to jest zobaczyć 1 krechę...bedzie dobrze kochana,ale mysle ,ze beta jest nieunikniona..

ASIEŃKA- ciesze sie ,ze beta rośnie :))

witajcie pozostałe babeczki !!:))

Dziewczyny jestescie kochane, ze mnie tak pocieszacie. Ale dzis jest 12 lub 13 dzien po owu i juz cos powinno wyjsc. I nie ma tu znaczenia, ze mam dopiero 25dc.

A robila ktoras bete lub zwykly test po pregnylu i wyszedl pozytywny pomimo braku ciazy? Bo jesli ta wtorkowa beta wykryla tylko pregnyl to az dziwne, ze w tak wysokim stezeniu...

MAĆKU- oj,jeśli brałaś pregnyl to kurka siwa mogło to być to ,nawet na teście jest napisane:
"przyjmowanie lekarstw zawierających hormon hCG( takich jak Pregnyl Profasi,Pergonal,APL) moze prowadzić do otrzymania wyników fałszywie dodatnich"

myśle ,ze musiałabyś zrobić bete i wrazie co odstawić lutke....

reklama
ASIIEK- ja tez mam taka nadzieje,ale mam test w domu i to co napisałam jest z ulotki...
nadal wierzę ,ze jak Macku zrobi bete to pieknie podrośnie :))
MAĆKU- &&&&&&&&&&&&&&&& ZA TO!!!

Do góry