reklama
Nie wiem, czy jest sens wydawac kase na bete...
@ nie dostane dopoki biore leki.
Tempki nie ma sensu mierzyc.[/QUOT]
babo nie denerwuj mnie
kiedy masz termin @ ??
Maćku zrób ponowną bete a będziesz wiedzieć na 100%
ja pierwszą zrobiłam w poniedziałek 38d.c a drugą w środe i na szszęście rośnie!!!:-)
Testy tak wcześnie nic nie dadzą więc nie ma się co zadręczać, zrób betke
Powodzenia laleczko!!!
ja pierwszą zrobiłam w poniedziałek 38d.c a drugą w środe i na szszęście rośnie!!!:-)
Testy tak wcześnie nic nie dadzą więc nie ma się co zadręczać, zrób betke
Powodzenia laleczko!!!
mama05
prrrryy szaaaalona :))
MAĆKU- taj jak pisze Natus-na test za wcześnie..Ty masz dziś 25d.c. tak???jesli robiłaś bete raz to teraz powinnaś zrobić drugi raz i Twoja decyzja czy zrobisz jutro czy w poniedzialek-ale myśle ,ze beta da Ci odpowiedz na 100% i bedziesz wiedziala czy brac leki czy odstawić i pozwolić @ przyjść...a tymczasem przytulam bo wiem jak to jest zobaczyć 1 krechę...bedzie dobrze kochana,ale mysle ,ze beta jest nieunikniona..
ASIEŃKA- ciesze sie ,ze beta rośnie )
witajcie pozostałe babeczki !!)
ASIEŃKA- ciesze sie ,ze beta rośnie )
witajcie pozostałe babeczki !!)
sylkabecia
Fanka BB :)
Hej Maćku!! Dziewczyny mają racje test tak wcześnie nic nie da a tylko sie denerwujesz, jutro leć na betkę!!!!!
U mnie test z moczu jednak negatywny:-(
Pok - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
zeby u Ciebie bylo inaczej!!!
Maćku idź na betę tak jak piszą dziewczyny, ja wierzę,że po prostu za wcześnie zrobiłaś sikacza.
Pozdrawiam.
Dziewczyny jestescie kochane, ze mnie tak pocieszacie. Ale dzis jest 12 lub 13 dzien po owu i juz cos powinno wyjsc. I nie ma tu znaczenia, ze mam dopiero 25dc.
A robila ktoras bete lub zwykly test po pregnylu i wyszedl pozytywny pomimo braku ciazy? Bo jesli ta wtorkowa beta wykryla tylko pregnyl to az dziwne, ze w tak wysokim stezeniu...
A robila ktoras bete lub zwykly test po pregnylu i wyszedl pozytywny pomimo braku ciazy? Bo jesli ta wtorkowa beta wykryla tylko pregnyl to az dziwne, ze w tak wysokim stezeniu...
mama05
MAĆKU- oj,jeśli brałaś pregnyl to kurka siwa mogło to być to ,nawet na teście jest napisane:
"przyjmowanie lekarstw zawierających hormon hCG( takich jak Pregnyl Profasi,Pergonal,APL) moze prowadzić do otrzymania wyników fałszywie dodatnich"
myśle ,ze musiałabyś zrobić bete i wrazie co odstawić lutke....
"przyjmowanie lekarstw zawierających hormon hCG( takich jak Pregnyl Profasi,Pergonal,APL) moze prowadzić do otrzymania wyników fałszywie dodatnich"
myśle ,ze musiałabyś zrobić bete i wrazie co odstawić lutke....
reklama
mama05
ASIIEK- ja tez mam taka nadzieje,ale mam test w domu i to co napisałam jest z ulotki...
nadal wierzę ,ze jak Macku zrobi bete to pieknie podrośnie )
MAĆKU- &&&&&&&&&&&&&&&& ZA TO!!!
nadal wierzę ,ze jak Macku zrobi bete to pieknie podrośnie )
MAĆKU- &&&&&&&&&&&&&&&& ZA TO!!!
Podziel się: