reklama
Cześć wszystkim Jestem juz po IUI. Jeden pecherzyk z czterech pekl dzis rano. Dziwnie sie czuje, mam nabrzmialy brzuch, wczesniej tak nie mialam:/
Trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
ja w sikacze juz nie wierze. tym razem zrazilam sie tak, ze hej. Na tym pierwszym kreski dwie byly balde ale wyrazne, wiec kij w oko quick vue. Od wczoraj mam @. Co prawda pierwszy raz od kiedy obserwuje, czyli od 20 (czy 21 cykli) faza lutealna byla dluzsza niz 14 dni, bo az 16. Do tego tempka wczoraj minialnie skoczyla w gore, wiec sie skolowalam niesamowicie.
Nastepnym razem.. nic nikomu nie powiem, sikacza nie zrobie i nawet spozniajaca sie @ mnie nie wzruszy.
sciskam mocno
Przykro mi:-(
Dzisiaj......... jestem Mamą mojego małego aniołka (*) (
poddaje się. Trzymam za was Diewczyny
jakie to wszystko niesprawiedliwe, bardzo mi przykro:-( ale walcz dalej musi się udać.
A ja sie doczekalam @.
:-(
A ja nie wytrzymałam i zrobiłam dziś betę i czekam na wynik
Obys przelamala ta zla passe!A ja nie wytrzymałam i zrobiłam dziś betę i czekam na wynik
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
sylkabecia
Fanka BB :)
Natus trzymam mocno &&&&&&&&&&&&&&Cześć wszystkim Jestem juz po IUI. Jeden pecherzyk z czterech pekl dzis rano. Dziwnie sie czuje, mam nabrzmialy brzuch, wczesniej tak nie mialam:/
Asienka strasznie mi przykro ale sie nie poddawaj, jestem myślami z Tobą.Dzisiaj......... jestem Mamą mojego małego aniołka (*) (
poddaje się. Trzymam za was Diewczyny
Bombelek trzymam &&&&&& i czekamy na wieści o której wynik??
Pozdrawiam Was wszystkie w ten deszczowy poniedziałek, mam dzień wolny ale przy takiej pogodzie to się nic nie chce.
mama05
prrrryy szaaaalona :))
BOMBELEK- szlag!!!!
tulę..
ASIEŃKA- Ciebie też przytulam do mojego 75B....
achhh...
tulę..
ASIEŃKA- Ciebie też przytulam do mojego 75B....
achhh...
Przykro mi...:-(Poniżej 1,2 :-(
reklama
Podziel się: