reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    294
reklama
Cześć wszystkim:) Jestem juz po IUI. Jeden pecherzyk z czterech pekl dzis rano. Dziwnie sie czuje, mam nabrzmialy brzuch, wczesniej tak nie mialam:/

Trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

ja w sikacze juz nie wierze. tym razem zrazilam sie tak, ze hej. Na tym pierwszym kreski dwie byly balde ale wyrazne, wiec kij w oko quick vue. Od wczoraj mam @. Co prawda pierwszy raz od kiedy obserwuje, czyli od 20 (czy 21 cykli) faza lutealna byla dluzsza niz 14 dni, bo az 16. Do tego tempka wczoraj minialnie skoczyla w gore, wiec sie skolowalam niesamowicie.
Nastepnym razem.. nic nikomu nie powiem, sikacza nie zrobie i nawet spozniajaca sie @ mnie nie wzruszy.

sciskam mocno

Przykro mi:-(

Dzisiaj......... jestem Mamą mojego małego aniołka (*) :((
poddaje się. Trzymam za was Diewczyny

jakie to wszystko niesprawiedliwe, bardzo mi przykro:-( ale walcz dalej musi się udać.

A ja sie doczekalam @.

:-(

A ja nie wytrzymałam i zrobiłam dziś betę i czekam na wynik:sorry2:

Cześć wszystkim:) Jestem juz po IUI. Jeden pecherzyk z czterech pekl dzis rano. Dziwnie sie czuje, mam nabrzmialy brzuch, wczesniej tak nie mialam:/
Natus trzymam mocno &&&&&&&&&&&&&&
Dzisiaj......... jestem Mamą mojego małego aniołka (*) :((
poddaje się. Trzymam za was Diewczyny
Asienka strasznie mi przykro ale sie nie poddawaj, jestem myślami z Tobą.
Bombelek trzymam &&&&&& i czekamy na wieści o której wynik??
Pozdrawiam Was wszystkie w ten deszczowy poniedziałek, mam dzień wolny ale przy takiej pogodzie to się nic nie chce.

Dziewczyny dziękuje za słowa otuchy:-(
A wszystkim starającym się życze wysokiej bety a zaciążonym Szczęśliwego donoszenia maleństwa:tak:z całych sił będe się modlić za wasze fasoleczki!

reklama
Do góry