reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Macku - przykro mi, ale moze jednak dla spokoju zrob ta bete w pon, z testami domowymi nigdy nie wiadomo
pok - testowalas?
Bylam wczoraj u lekarza, urosly mi piekne 4 pecherzyki, kazdy po ok 20mm. Dwa w lewym jajniku ( w koncu zaczal funcjonowac) i 2 w prawym, wiec doktor byl zaskoczony, ze tak dobrze podzialaly na mnie leki:) Dostalam od razu pregnyl. Jutro rano IUI:)

Ostatnia edycja:
reklama
Macku - przykro mi, ale moze jednak dla spokoju zrob ta bete w pon, z testami domowymi nigdy nie wiadomo

Bylam wczoraj u lekarza, urosly mi piekne 4 pecherzyki, kazdy po ok 20mm. Dwa w lewym jajniku ( w koncu zaczal funcjonowac) i 2 w prawym, wiec doktor byl zaskoczony, ze tak dobrze podzialaly na mnie leki:) Dostalam od razu pregnyl. Jutro rano IUI:)
Bomba! Trzymam kciuki za jutro!!!:tak:

Maćku przykro mi ale ja w testy sikane nie wierzę a kiedy byś miała dostać @
Dzisiaj odstawiam leki, wiec @ powinna pojawic sie w niedziele.
Jesli sie nie pojawi, wtedy ewentualnie pojde na bete.

Natus trzymam kciuki za jutro&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Maćku &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Dziewczyny mam pytanie ... 5 dpo zrobiłam badanie progesteronu i wynik wyszedł 54.06ng/ml według norm laboratoryjnych jak dla kobiety w III trymestrze ciąży:dry:
może wy wiecie czy nie za wysoki?

Natus trzymam kciuki za jutro&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Maćku &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Dziewczyny mam pytanie ... 5 dpo zrobiłam badanie progesteronu i wynik wyszedł 54.06ng/ml według norm laboratoryjnych jak dla kobiety w III trymestrze ciąży:dry:
może wy wiecie czy nie za wysoki?
a łykasz jakąś lutkę lub dupka bo to jest progesteron i on podwyższa wynik:)

BOMBELEK- ja nigdy progesteronu nie robiłam to nic nie wiem na temat norm-nie pomogę,przykro mi...a może zadzwon do gina i skonsultuj przez telefon..

NATUS- piękności-super,ze tak ładnie zareagowałaś na stymulację-masa &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :)

pozdrawiam pozostałe babeczki:)

LOPOP- cześć ,a Ty kiedy masz teraz wizytę ??:-)jak samopoczucie ??

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Dziekuje, kochana jestes.:sorry2:
Ale chodzi o to, ze ja czuje, ze nic z tego... Do ktoregos tam momentu mialam pewne objawy swiadczace o tym, ze moglo sie udac (i one przemawiaja, za ciaza biochemiczna) a teraz absolutna cisza...
Aż mi się lezka w oku zkręciła;( Ja nie wierzę:no: Dalej będę zaciskała &&&&&&&&&&&&&&&&&&&& dopóki jej nie będzie:zawstydzona/y::*
No i oczywiście za Wszystkie kobietki testujące "betujące" trzymam kciukaski&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&::*

Do góry