reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
&&&&&&&&&&&&&
czekam na dobre wieści (ten miesiąc jest dość owocny, już trzy moje znajome dowiedziały się, że są w ciąży)!!!

lapop - ja to nawet nie wiem czy miałam owulkę, jakoś to wszysko przegapiłam, przytulanka tez były chyba nie w terminie, ale dupa, nie przejmuję się...
u mnie też jakoś tak nie trafione to wszystko bo w dniach owu byłam chora i leżałam i nic mi się nie chciało:(
ja tak na prawdę powoli kładę "lachę" na te staranka nie wierze że się uda
teraz tylko chcę odebrać wyniki i codziennie dzownię to albo ma wyłączony telefon albo nie odbiera ode mnie:(

reklama
Hej dziewczyny!!!! Asienka to ja mam ten sam termin co Ty, też czekam teraz boli mnie brzuch a to jeszcze tydzień. Jakaś nerwowa jestem ostatnio nie wiem czy to ostatnia wizyta u lekarza, który chce mnie po swiętach wziąć na laparoskopie żeby sprawdzić czy nie ma żadnych zrostów i czy jajniki są w porządku, po ostatniej ciąży, a może to zbliżające święta już sama nie wiem.

Heja, Sylabecia pewnie to stres taki "wewnętrzny" przed laparo, ale nie ma co się stresować:tak: a świętami też nie ma co się przejmować to jest taki piękny rodzinny czas więc kochana nie nerwuj się;-)!!!! jak będziesz mieć jakieś pytania co do laparo to służę pomocą bo jestem weteranką;-) trzy przeszłam:)
wikulaa za Ciebie też kochana trzymam&&&&&
Dziewczyny musimy się zbuntować i powiedzieć @ stanowcze NIEEE!!!!:tak: bo coś za dużo tych małpic!!!

Hej!
Najpierw zmierzyłam tempke co by testu bez sensu nie robic no i była 36,87..zrobiłam test no i piekna gruba jedna krecha :-( czekam dalej na @

Hej Asienka ostatnio tak myslałam że chyba nie poddam się tej laparoskopi, ona jest na narkozie a miałam juz dwie w tym roku to chyba troszkę za dużo, a i jak badanie męża będzie ok to podchodzę do iui i mam gości do nowego roku więc nie ma co za dużo mysleć.

Asiiek laleczko jeszcze się nie poddawaj, mi lekarz powiedział jak kiedyś spózniał mi się okres że mam go jeszcze nie robić dopiero jak mi się spózni jakieś pięć dni bo nie zawsze testy wychodzą! a zreszta jak nie ma @ to jest Nadzieja!!!!!
Ja dalej trzymam &&&&&&&&&&&!

Jak można wiedzieć, dlaczego miałaś już dwie narkozy???
Moje zdanie jest takie że warto zrobić laparo bo wtedy lekarz widzi czarno na białym co jest nie tak i wie jak poprowadzić w razie czego leczenie. Ja np, miałam sklejony jajowód z jajnikiem i inne dziwne akcje...
Ale kochana to jest Twoja sprawa czy się zdecydujesz ja w każdym bądz razie trzymam za nasze owocne staranka czy to naturalne czy nie:)
buziak

czeka mnie kolejna proba teraz na nfz na starynkiewicza
moze ktos ma jakies doswiadczenie w tej przychodni?

jak w temacie prosze o opinie

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry