reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Hejka dziewczyny! jestem po wizycie....progesteron w tym dc powinnam miec do 10 ng/ml a ja mam do 15 ng/ml wiec jest b. dobrze nie musze brac dodatkowo luteiny, endo utrzymuje sie na 12mm, wolny płyn w zatoce...no i mam dac jej znac za tydz o II kreskach...bo jak to moja ginka powiedziala wszystko super ciaza ma byc i juz! hehehe no zobaczymy:-)

Heja ASIIEK no to super wieści, świetnie ciesze się że wszystko jest
w porządku:-):-):-):-) kochana ja trzymam mocno wszystkie paluchy za Twoje dwie kreseczki&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!!!!!!!!!!!!!!!!
Czyli za tydzień w czwartek, piątek będzie wszystko wiadomo??????:blink:
Kochane ja mam pytanie czy Was po IUI też tak prawie tydzień po bolał brzuch na okres bo mi to wcale nie przechodzi a wręcz boli coraz bardziej:oo: i do tego dzisiaj miałam jeszcze małe plamienie. Normalnie czuje się jakbym zaraz miała dostać @
a to jeszcze 10 dni

reklama
Asienko mnie praktycznie do teraz cały czas pobolewaja jajniki jak na @...poza tym tak jak wspominałam ciagle duze ilosci sluzu..chociaz dzisiaj jest juz mniej...tak 15.12 mam dostac @ wiec bedzie wszystko wiadomo..oby nie przyszła:-)

Asienko mnie praktycznie do teraz cały czas pobolewaja jajniki jak na @...poza tym tak jak wspominałam ciagle duze ilosci sluzu..chociaz dzisiaj jest juz mniej...tak 15.12 mam dostac @ wiec bedzie wszystko wiadomo..oby nie przyszła:-)

Kochana to jeszcze masz cztery dni niepewności, mam nadzieje że czai się tam mała fasoleczka!!!!:ninja2: i wyskoczy piętnastego na teściku:tak:
ehhh jak ja bym chciała przeczytać że którejś z Dziewczyn sie udało że jest forumowa fasoleczka:tak: i przerwac tą cisze!!!! Dziewczyny Brać się do roboty i pisać cudowne nowinki!!!!

Asienka te bóle brzycha jak na @ i plamienie to mogą byc spowodowane zagnieżdzaniem sie fasoleczki:tak: Jejku ale byłoby superr jakby się udałao, kochana mocno trzymam kciuki&&&&&&&&&&&&&&&&& Bardzo możliwe ze nie będzie trzeba próbować jeszcze raz i zbierać kasy na IVF:-) Życzę Ci tego z całego serduszka:tak:
Asiiek to superrr wiesci, za Ciebie również mocno trzymam kciuki &&&&&&&, miejmy nadzieje ze w Twoim brzuszku juz siedzi malutka fasoleczka:-D

Za pozostałe dziewuszki rówież kciuki zaciśniete:tak: Pozdrawiam!

Czesc Dziewuszki:) Dawno mnie nie bylo, taki goracy okres w pracy i nie mialam czasu zajrzec. Ale od jutra odpoczywam, ide do szpitala na laparoskopie. Mam lekkiego stracha, mozliwe ze w sr dowiem sie jaka jest przyczyna naszych niepowodzen.. Asiiek trzymam za Ciebie kciuki i czekam niecierpliwie na dobre wiesci, dawno juz takich tu nie bylo, wiec kazdej z nas sa potrzebne dla podniesienia wiary ze i nam sie uda:)

dziekuje dziewczynki :-) no zobaczymy co bedzie...poki co jajniki ucichły....sluzu coraz mniej dydki robią sie ciezkie wiec tak jak przed @...i mysle ze ona sie u mnie zjawi ehhh

Czesc Dziewuszki:) Dawno mnie nie bylo, taki goracy okres w pracy i nie mialam czasu zajrzec. Ale od jutra odpoczywam, ide do szpitala na laparoskopie. Mam lekkiego stracha, mozliwe ze w sr dowiem sie jaka jest przyczyna naszych niepowodzen.. Asiiek trzymam za Ciebie kciuki i czekam niecierpliwie na dobre wiesci, dawno juz takich tu nie bylo, wiec kazdej z nas sa potrzebne dla podniesienia wiary ze i nam sie uda:)

powodzenia na badaniu&&&
dziekuje dziewczynki :-) no zobaczymy co bedzie...poki co jajniki ucichły....sluzu coraz mniej dydki robią sie ciezkie wiec tak jak przed @...i mysle ze ona sie u mnie zjawi ehhh
kochana za miłe zaskoczenie &&&&&&&:)

Natus powodzenia:-) jak długo będziesz w szpitalu bo to różnie jest, ja na drugi dzień byłam już w domku;-)
Asiiek a ja odliczam, zostało jeszcze dwa dni;-)
Lopop zdrowa już jesteś?
Sylkabecia,Wikulaa,Roxii dziewczynki co tam u was słychać
A u mnie cudowne ozdrowienie, marudziłam że mnie brzuch boli a teraz czuje się rewelacyjnie bóle brzucha ustały nic nie boli tylko dydki hehehe jak to asiiek pisze bolą:-) i to bardzo, mocniej dotknąć się nie da:/
Pozdrawiam

Natus powodzenia:-) jak długo będziesz w szpitalu bo to różnie jest, ja na drugi dzień byłam już w domku;-)
Asiiek a ja odliczam, zostało jeszcze dwa dni;-)
Lopop zdrowa już jesteś?
Sylkabecia,Wikulaa,Roxii dziewczynki co tam u was słychać
A u mnie cudowne ozdrowienie, marudziłam że mnie brzuch boli a teraz czuje się rewelacyjnie bóle brzucha ustały nic nie boli tylko dydki hehehe jak to asiiek pisze bolą:-) i to bardzo, mocniej dotknąć się nie da:/
Pozdrawiam
no juz dużo lepiej jeszcze tylko antybiotyk jutro 2 ostanie dawki i wsio ok
mnie też zaczynają bolec
wiecie dzisiaj sobie obliczyłam ( niestety) @ zawita 23 XII czyli na wolne znowu będzie "między nami" :(:(:( ja to mam pecha:(:(

reklama
no juz dużo lepiej jeszcze tylko antybiotyk jutro 2 ostanie dawki i wsio ok
mnie też zaczynają bolec
wiecie dzisiaj sobie obliczyłam ( niestety) @ zawita 23 XII czyli na wolne znowu będzie "między nami" :(:(:( ja to mam pecha:(:(

O kurde to nie miała małpica kiedy sobie terminu wybrać:crazy: zresztą jak się teraz zastanowiłam to ja mam podobnie do Ciebie! do mnie ma zawitać 20/21 a po luteince może się cykl chyba wydłużyć? więc u mnie też lipa, ja mam bite siedem dni:wściekła/y:
Heh ale jest nadzieja że może nie przyjdzie do nas?;-) i będzie prezencik świąteczny:-)

Do góry