reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
asienko i sylkabecia dziekuje :-)
poki co objawów na @ nie mam wiec spokojnie czekam sobie az przylezie..jak nie przylezie to jeszcze lepiej...mogłaby sie przesunąc o jakies 3 dni to wtedy 2 IUI ładnie wypadnie bo jak przylezie jeszcze dzisiaj to IUI raczej nie bedzie bo wypadnie 31.12-01.01..wiec lipa..zobaczymy

dzieki dziewczyny :)

czekam na druga betke , jutro zrobie, bo pierwsza wyszla jak dla mnie troche zamala, takze jestem roztrzesiona od wczoraj.... do jutra osiwieje na bank....

Marzenixx wielkie gratulacje!!!! nareszcie dobre wieści! A jak się czujesz?? czy miałaś jakieś objawy cos podejrzewałaś?

czuje sie bardzo dobrze, tak naprawde to piersi mnie tylko bolą, czasem podbrzusze sie odezwie jak na @ i jajniki zapulsuja ...
objawów oprocz bolących piesi nie mialam zadnych, a wrecz bylam przekonana ze @ nadejdzie bo ciagle sie czulam okreowo, a pamietam ze w poprzedniej ciazy wogole mnie brzuch nie bolal.... dlatego taka w szoku bylam jak dwie kreski wyszly..... naprawde czuje sie zupelnie inaczej niz wtedy..... a myslalam ze bedzie tak samo i wyczekiwalam objawów tych samych a tu zdziwko :)

boshe dziewzyny trzymajcie kciuki za moja jutrzejsza betke, blagam :((

asiek trzymam kciuki zeby @ nie przylazla....:)

asienko i sylkabecia dziekuje :-)
poki co objawów na @ nie mam wiec spokojnie czekam sobie az przylezie..jak nie przylezie to jeszcze lepiej...mogłaby sie przesunąc o jakies 3 dni to wtedy 2 IUI ładnie wypadnie bo jak przylezie jeszcze dzisiaj to IUI raczej nie bedzie bo wypadnie 31.12-01.01..wiec lipa..zobaczymy
dziewczyno zatestuj [roszę, bo jestem strasznie ciekawa co u Ciebie!!!!!

Marzenko - BĘDZIE DOBRZE!!!!

Marzenixx wielkie gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-) fajnie tak wiejść na forum i takie dobre wieści przeczytać:tak: Trzymam kciuki kochana za betkę &&&&&&&&&&& napewno bedzie OK:-)
Asiiek poki @ nie przylazła jest nadzieja, zatestuj za parę dni :tak: trzymam kciuki zeby to jednak była fasoleczka:-)

Marzenixx mam nadzieję że betka bedzie dobra, napisz koniecznie jak będziesz miała wynik. Trzymam &&&&&&
Dobrze mówią że każda ciąża jest inna i inaczej można odczuwać objawy. Ja czekam na @ chociaż bardzo bym chciała żeby nie przyszła.

Marzenixx mam nadzieję że betka bedzie dobra, napisz koniecznie jak będziesz miała wynik. Trzymam &&&&&&
Dobrze mówią że każda ciąża jest inna i inaczej można odczuwać objawy. Ja czekam na @ chociaż bardzo bym chciała żeby nie przyszła.

Kurcze kochana oby nie przyszła!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja już też zaczynam się stresować, niby miałam wziąć to na luz to nie potrafie:zawstydzona/y: chciałabym już aby były święta bo jak coś to byłabym w trakcie albo by się spózniała ehhh te pare dni mnie wykończy...

reklama
Kurcze kochana oby nie przyszła!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja już też zaczynam się stresować, niby miałam wziąć to na luz to nie potrafie:zawstydzona/y: chciałabym już aby były święta bo jak coś to byłabym w trakcie albo by się spózniała ehhh te pare dni mnie wykończy...

oj asienko iwem jak to jest i wcale sie nie dziwie..ta niepewnosc jest okropna wrrr...ja co chwile biegam do kibelka bo mysle ze juz dostałam ehhh...ciezko mamy kobietki

Do góry