reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
hej dziewuchy dawno nie pisalam ale czesto sledze forum i wiem co sie u was dzieje,ciagle trzymam mocno &&&&&& za wszystkie!!!!!
MARZENIXX super!!!!!!! nareszcie pozytywne wiesci,ciesze sie!!!! bedziesz miala piekne swieta!!!
pozdrawiam was wszystkie i czekam na kolejne pozytywy!!!:tak:

reklama
oj tak niedosc ze przychodzi to jeszcze termin sobie wybiera..i gra na naszych uczuciach i nerwach...bo skoro ma do mnie przyjsc to mogłaby sie zjawic punktualnie....

hej! asienko ja nie biore lut bo mam idealny progesteron...jak byłam ostatnio na kontroli to powinnam miec do 10 a miałam powyzej 15 moja ginka twierdziła ze powinno sie udac bo pgr idealnie prawie pod wczesna ciaze podchodzące...pok co @ spoznia sie 2 dni....testowac nie bede...dydki wczoraj mega bolały dzisiaj nic..jajników wogole nie czuje...tempka cały czas w gorze...nic tylko czekac na rozwoj sytuacji :-) ale juz sie pogodziłam z jej przyjsciem

Marzenixx - wielkie gratulacje, mocno trzymam kciuki aby Ci sie udalo:) Wrocilam wlasnie do domu. Od wt bylam w szpitalu. Laparoskopia nic nie wykazala, mam calkowicie drozne jajowody, prawidlowa budowa narzadow, wiec teraz to juz w ogole nie wiem co z nami nie tak:/

hej! asienko ja nie biore lut bo mam idealny progesteron...jak byłam ostatnio na kontroli to powinnam miec do 10 a miałam powyzej 15 moja ginka twierdziła ze powinno sie udac bo pgr idealnie prawie pod wczesna ciaze podchodzące...pok co @ spoznia sie 2 dni....testowac nie bede...dydki wczoraj mega bolały dzisiaj nic..jajników wogole nie czuje...tempka cały czas w gorze...nic tylko czekac na rozwoj sytuacji :-) ale juz sie pogodziłam z jej przyjsciem
o matko jak Ty mnie stresujesz!! czemu nie chcesz testować, skoro @ Ci się spóźnia??? Niedobra kobieta jesteś, hehhehe Mocno, bardzo mocno trzymam za Ciebie kciuki&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Marzenixx - wielkie gratulacje, mocno trzymam kciuki aby Ci sie udalo:) Wrocilam wlasnie do domu. Od wt bylam w szpitalu. Laparoskopia nic nie wykazala, mam calkowicie drozne jajowody, prawidlowa budowa narzadow, wiec teraz to juz w ogole nie wiem co z nami nie tak:/
fajnie, że już jesteś w domu!
Kurcze może to jakaś blokada psychiczna??? Mój lekarz mówi, że ja wyglądam na zdrową osobę (w styczniu będę miała laparo, ale on twierdzi, że to bardziej pro farma) mój mąż ma świetne wyniki, więc on podejrzewa, że ja po prostu za bardzo chcę, żeby się udalo..ale przecież nie da się tak po prostu sobie odpuścić...

Asiiek:-):-):-):-):-):-) ciesze się że nie ma!!!! (małpicy) może wtedy na test było za wczesnie;-)??? Trzymam&&&&&&&&&&&&&&&&&& dalej:)
Natus jeżeli wszystko jest dobrze po laparo to tylko się cieszyć i starac się choć troszke wyluzować(wiem że jest ciężko) bo nie da się tak zresetować odrazu tylko trzeba troche czasu na to.... Kochana wierze że kiedyś uda nam się wszystkim!!!
i nie smutaj się:tak: buziak
Dziewczyny mam nadzieje że okres teraz przedświateczny i świąteczny będzie obfity w fasoleczki dala nas wszystkich bo prawie wszystkie mamy w podobnym czasie terminy na @ trzymam za fasolki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Natus to super że wszystko jest ok, wkoncu Wam się uda zobaczysz, skoro jesteście oboje zdrowi to musi sie udać:tak:
Wikula Ciebie też się to tyczy, czasem tak jest że jak bardzo się chce to nie wychodzi mimo że wszystko jest Ok. Wiem że to nie jest łatwe, ale musicie troszkę wyluzować, odstresować się, będzie dobrze trzymam kciuki&&&&&&&&&
Asiiek ja rówież za Ciebie mocno trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&, skoro nie ma @ to dobry znak, ja wierze ze fasoleczka juz siedzi u Ciebie w brzuszku:-D

Do góry