reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Hej dziewczyny!!!! Asienka to ja mam ten sam termin co Ty, też czekam teraz boli mnie brzuch a to jeszcze tydzień. Jakaś nerwowa jestem ostatnio nie wiem czy to ostatnia wizyta u lekarza, który chce mnie po swiętach wziąć na laparoskopie żeby sprawdzić czy nie ma żadnych zrostów i czy jajniki są w porządku, po ostatniej ciąży, a może to zbliżające święta już sama nie wiem.

reklama
no juz dużo lepiej jeszcze tylko antybiotyk jutro 2 ostanie dawki i wsio ok
mnie też zaczynają bolec
wiecie dzisiaj sobie obliczyłam ( niestety) @ zawita 23 XII czyli na wolne znowu będzie "między nami" :(:(:( ja to mam pecha:(:(
to tak jak u mnie...
tylko ja to się na nic już nie nastawiam...
czekam na laparo w styczniu...

Lopop głowa góry być moze @ nie przylezie i będzie fajny prezencik na święta:-D Ja niestety też mam termin podobny do Was planowana @ 25/26 więc w same święta:sorry: Takze nie jesteś sama jakby co będziemy płakać razem:-p
Natus życzę powodzenia na badaniu:tak:
Asienka, Asiiek trzymam za Was kciuki, nie tracić nadzieji będzie dobrze:-)
Ja jestesm po owulce, przytulanka oczywiscie były:-p czekam do Świąt na efekty:-D

Hej dziewczynki

Troszke mnie nie było, ale musiałam odpocząć od tego wszytskiego.....

Dziś jest rocznica odejścia mojego aniołka......:(((
A ja znowu jestem w ciąży!!!!!
Zrobiłam wczoraj dwa testy i dzisiaj i wszystkie są pozytywne !! Nie moge w to uwierzyć !! czekam na wyniki bety i osiwieje chyba....

w zeszłym cyklu mialam IUI i nie wyszło a w tym naturalnie sie udało, nie moge w to uwierzyc jeszcze.....

Buziaki i trzymam kciuki za was !!!

Marzenixxxxx moje gratulacje...ale super :-):-):-):-):-):-):-)
ja powinnam dostac jutro....nie zamierzałam testowac ale dziewczyny na innym forum mi nie daja zyc wiec jutro zatestuje...o ile rano sie @ nie pojawi.....

Hej Asiiek!!! trzymam kciuki i czekam na wiadomość!!!!! ja dopiero za tydzień @ a już od wczoraj mnie brzuch boli, zobaczymy nie nastawiam się.

O kurde to nie miała małpica kiedy sobie terminu wybrać:crazy: zresztą jak się teraz zastanowiłam to ja mam podobnie do Ciebie! do mnie ma zawitać 20/21 a po luteince może się cykl chyba wydłużyć? więc u mnie też lipa, ja mam bite siedem dni:wściekła/y:
Heh ale jest nadzieja że może nie przyjdzie do nas?;-) i będzie prezencik świąteczny:-)
u mnie też 7 a nawet 8 dni i zalewa mnie strasznie:(
to tak jak u mnie...
tylko ja to się na nic już nie nastawiam...
czekam na laparo w styczniu...
ja też się nie nastawiam już mnie dzisiaj mocno bolo a przecież jeszcze 9 dni:( do przeżycia
Lopop głowa góry być moze @ nie przylezie i będzie fajny prezencik na święta:-D Ja niestety też mam termin podobny do Was planowana @ 25/26 więc w same święta:sorry: Takze nie jesteś sama jakby co będziemy płakać razem:-p
Natus życzę powodzenia na badaniu:tak:
Asienka, Asiiek trzymam za Was kciuki, nie tracić nadzieji będzie dobrze:-)
Ja jestesm po owulce, przytulanka oczywiscie były:-p czekam do Świąt na efekty:-D
jakiś wysyp @ panuje na forum( zamiast fasolek
Hej dziewczynki

Troszke mnie nie było, ale musiałam odpocząć od tego wszytskiego.....

Dziś jest rocznica odejścia mojego aniołka......:(((
A ja znowu jestem w ciąży!!!!!
Zrobiłam wczoraj dwa testy i dzisiaj i wszystkie są pozytywne !! Nie moge w to uwierzyć !! czekam na wyniki bety i osiwieje chyba....

w zeszłym cyklu mialam IUI i nie wyszło a w tym naturalnie sie udało, nie moge w to uwierzyc jeszcze.....

Buziaki i trzymam kciuki za was !!!
kochana tym razem się uda &&&&&&&&&&&&&&&&&
szczęśliwej ciąży :):)

reklama
Marzenixxxxx moje gratulacje...ale super :-):-):-):-):-):-):-)
ja powinnam dostac jutro....nie zamierzałam testowac ale dziewczyny na innym forum mi nie daja zyc wiec jutro zatestuje...o ile rano sie @ nie pojawi.....
&&&&&&&&&&&&&
czekam na dobre wieści (ten miesiąc jest dość owocny, już trzy moje znajome dowiedziały się, że są w ciąży)!!!

lapop - ja to nawet nie wiem czy miałam owulkę, jakoś to wszysko przegapiłam, przytulanka tez były chyba nie w terminie, ale dupa, nie przejmuję się...

Do góry