reklama
eij
Fanka BB :)
Na początku minimalny przyrost to 66 %, czyli masz w normie. Nic nie zostaje jak poczekać do kolejnej wizyty, z tego co się orientuje pęcherzyk żółtkowy widać przy becie powyżej 1000.Z tym, że miałam już przyrost 220% a teraz zaledwie 71% chyba nie powinno tak spadac
Artemida90
pecherzyk ciążowy widać przy takiej becie. Zoltkowy jest późniejNa początku minimalny przyrost to 66 %, czyli masz w normie. Nic nie zostaje jak poczekać do kolejnej wizyty, z tego co się orientuje pęcherzyk żółtkowy widać przy becie powyżej 1000.
Na spokojnie, jak dla mnie może być za wcześnie żeby coś było widać Pęcherzyk ciążowy może być widoczny nawet dopiero przy becie 1500. Teraz przyrost jest ważny, tak jak @eij pisze około 60% to też jest dobrze. Dawaj znać w środę, trzymam kciuki Kurcze jakbyś była na wizycie 2 dni później to możliwe, że coś byłoby widaćNic nie ma, na jajnikach czysto. Wszystkie pęcherzyki pękły bo nie ma torbieli. Mówiła, że mam zrobić betę dziś i w środę i sprawdzić przyrost. Jak beta nie będzie przerastać będzie szukać pęcherzyka poza jamą macicy.
mylenne
Heeej!Jak się czujemy?
Trochę mnie nie było na wątku ale czekałam trochę na wyniki badania pappa bo wrzucilabym pełne info, myślałam, że nieco szybciej się można ich spodziewać, a nadal cisza ze strony kliniki...
Ogólnie jest wszystko ok, USG prenatalne nie wykazało żadnych nieprawidłowości, zdrowo rośniemy, mamy się super
Prawdopodobnie to dziewczynka Ale jeszcze się nie chce przywiązywać bo jest tak wcześnie, że wszystko może się zmienić
@Ilonaaa bardzo mocno zaciskam kciuki!! Dodam, że na naszym wątku sierpniowe mamusie 75% dziewczyn plami do tej pory więc jeszcze nic nie przesadzone, głowa do góry!!
Załączniki
No jakie cudo nic się już nie zmieni, rośnijcie zdrowo i pięknieHeeej!
Trochę mnie nie było na wątku ale czekałam trochę na wyniki badania pappa bo wrzucilabym pełne info, myślałam, że nieco szybciej się można ich spodziewać, a nadal cisza ze strony kliniki...
Ogólnie jest wszystko ok, USG prenatalne nie wykazało żadnych nieprawidłowości, zdrowo rośniemy, mamy się super
Prawdopodobnie to dziewczynka Ale jeszcze się nie chce przywiązywać bo jest tak wcześnie, że wszystko może się zmienić
@Ilonaaa bardzo mocno zaciskam kciuki!! Dodam, że na naszym wątku sierpniowe mamusie 75% dziewczyn plami do tej pory więc jeszcze nic nie przesadzone, głowa do góry!!
mylenne
Oby tak było, będziemy trzymać się wytycznychNo jakie cudo nic się już nie zmieni, rośnijcie zdrowo i pięknie
Żeby tylko za bardzo nie przesadzić z tym rośnięciem w moim przypadku
Oj tam oj tam, to najmniej ważne, byleby zdrowi dopisywało… A który masz tydzień dokładnie?Oby tak było, będziemy trzymać się wytycznych
Żeby tylko za bardzo nie przesadzić z tym rośnięciem w moim przypadku
reklama
mylenne
Dziś jestem 14+4 Termin na 19.08.Oj tam oj tam, to najmniej ważne, byleby zdrowi dopisywało… A który masz tydzień dokładnie?
Podziel się: