reklama
Leanne
Fanka BB :)
na innych watkach widzialam, że często to mają. Ja swojemu chyba tez kupie. Tak, supl na popawe jakości.Czy ktorys z Waszych mezow / partnerow mial przepisane Fertil Men przez 3 miesiące? I robił ponownie wyniki ?
na innych watkach widzialam, że często to mają. Ja swojemu chyba tez kupie. Tak, supl na popawe jakości.
[/Q
Jeśli moge cos podpowiedzieć to powinien brac 3 miesiące. Tak mi lekarz powiedział tylko szukam opinii czy komus pomógł.
PałkaZapałka
Pięknie przyrasta!Hej dziewczyny☺ kolejna beta HCG zrobiona wczoraj 91,200 przyrost o 220% mam nadzieję, że tym razem wszystko będzie w porządku 20- go idę do lekarza ☺
Daj znać po wizycie
Pieknie rośnijcie zdrowoHej dziewczyny☺ kolejna beta HCG zrobiona wczoraj 91,200 przyrost o 220% mam nadzieję, że tym razem wszystko będzie w porządku 20- go idę do lekarza ☺
PałkaZapałka
Spokojnie, to nie musi być nic złegoJutro mam wizytę potwierdzenia ciąży a dziś plamienie...
reklama
eij
Z tego co dziewczyny pisały plamienia się zdarzają w ciąży, dopóki nie ma żywej krwi, plamienie się nie nasila i nie masz żadnych bóli to nic złego nie powinno się dziaćNie mam żadnych innych dolegliwości poza plemieniem. Nie wiem czy czekać do jutra czy może już dziś jechać na sor?
Podziel się: