reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Ja octaniaeptem, starałam się nie zalewać zabardzo przy kąpieli. Ważne żeby głęboko porządnie czyścić aż patyczek higieniczny będzie czysty i nie podrażniać pieluszka, w miarę możliwości wietrzyc
a ja kompletnie nic nie robiłam, położna i pomoc po porodowa tez nic nie robiła. Wycieraliśmy pieluszka do sucha. Odpadł sam po ok tyg jak wróciliśmy ze szpitala a zaliczył wtedy 3 kąpiele tylko - 2 w szpitalu i 1 w domu. Pierwsza po 3 dobie i przed wyjściem do domu

reklama
Ja właśnie mam mega mętlik w głowie przez to oglądanie webinarow, youtubow itp, w lipcu ide na szkole rodzenia to pewnie też będą mieć inne teorie odnośnie pielęgnacji 🤣
..mnie szkoła rodzenia trochę ukierunkowała, bo tak naprawdę nie jesteś w stanie słuchać wszystkich. Np w temacie kosmetyków, rodzina jedno znajome drugie, na forach trzecie.. I stwierdziłam że przetestuję te że szkoły rodzenia, kupilam po 1 szt i będę testować, zmienić można zawsze.

Ja tez mam wrażenie że już wszystko zapomnialam😂
Ja kupilam gruszkę i nosefride, ale wierze że gruszka wystarczy bo to wciąganie buzia mnie przeraża lekko.
A czym Wam radzili pępuszek czyścić, bo u nas na szkole woda a polozne czesto mówią o octanisepcie?
No to chyba taki stres się udziela, że jak już tego Maluszka będziemy miały to nie będziemy wiedzieć co z nim zrobić 😂nam mówiła położna na szkołę że octenisept można ale oglądałam też filmik jakiejś położnej to mówiła że można wodą z mydłem i wytrzeć do sucha. Ja raczej będę psikać octeniseptem i oczyszczać ten pierścień dookoła delikatnie patyczkiem

No to chyba taki stres się udziela, że jak już tego Maluszka będziemy miały to nie będziemy wiedzieć co z nim zrobić 😂nam mówiła położna na szkołę że octenisept można ale oglądałam też filmik jakiejś położnej to mówiła że można wodą z mydłem i wytrzeć do sucha. Ja raczej będę psikać octeniseptem i oczyszczać ten pierścień dookoła delikatnie patyczkiem
wierze, ze instynkt macierzyński nas uratuje Kochana!🤣

reklama
Ja chyba zacznę sama je pic.. 🤣🤣🤣
mój mąż podczas jednej upojnej nocy posmakowal mojego pokarmu 😂😂 i taki zdziwiony ze mu poleciało ale to było na początku. I mówi ale słodziutkie - porównał do mleczka z tubki - jeśli pamiętacie co to jest. Ja się nie odważyłam ogólnie nie lubię mleka krowiego wiec mam uprzedzenie

Do góry