reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Bedzie dobrze😁, ja sobie wmawiam ze pojadę do szpitala i max 2h i będzie dzidzius😂 chociaz bylam dzisiaj na dniach otwartych szpitala i jak bylam w tym szpitalu to taki niepokoj czułam dziwny
Ale dobrze, że sobie tak powtarzasz 😘 Grunt to dobre nastawienie ☺️ A czemu czułaś niepokój ? Ogólne wrażenia jak ? Ja się czuję o tyle pewniej że już znam ten szpital bo w nim leżałam teraz w ciąży ogólnie warunki pozostają wiele do życzenia lekarze też ale dużo osób sobie chwali a w okolicy inne szpitale również nie słyną z jakiejś nie wiadomo jako dobrej opinii więc jadę tam gdzie już znam miejsce .

Ale dobrze, że sobie tak powtarzasz 😘 Grunt to dobre nastawienie ☺️ A czemu czułaś niepokój ? Ogólne wrażenia jak ? Ja się czuję o tyle pewniej że już znam ten szpital bo w nim leżałam teraz w ciąży ogólnie warunki pozostają wiele do życzenia lekarze też ale dużo osób sobie chwali a w okolicy inne szpitale również nie słyną z jakiejś nie wiadomo jako dobrej opinii więc jadę tam gdzie już znam miejsce .
Ja ogólnie nie lubie szpitali czy jako pacjent czy w odwiedziny do kogoś. Ale szpital ok, teraz bylo prawie pusto a położne mowili ze największe obłożenie we wrześniu, czyli wtedy co ja mam rodzic:p tam był remont jakos niedawno wiec ładne sale itp chociaz i tak nie wiem jeszcze w którym szpitalu będę rodzic

Ja ogólnie nie lubie szpitali czy jako pacjent czy w odwiedziny do kogoś. Ale szpital ok, teraz bylo prawie pusto a położne mowili ze największe obłożenie we wrześniu, czyli wtedy co ja mam rodzic:p tam był remont jakos niedawno wiec ładne sale itp chociaz i tak nie wiem jeszcze w którym szpitalu będę rodzic
Aaa rozumiem ☺️ no ciężko się zdecydować na szpital w którym ma się rodzić ja też miałam dylemat.

reklama
Mamusie pytanie- bo jeszcze nurtuje mnie jedna kwestia. Czy od urodzenia czyli noworodkowi wkrapiacie sól fizjologiczną żeby oczyścić nosek ? ☺️ Oglądałam na YT że wystarczy zakropić np. 2 razy dziennie solą fizjologiczną i położyć na brzuszek a nosek sam się oczyści a czytałam że niektórzy też odciągają aspiratorem . 🤔

Do góry