reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Z zabobonów.. na transfer skarpetki w ananasy, po transferze frytki z McDonalda i swiezy ananas kilka dni z rzędu po transferze [emoji3059][emoji28]
U mnie podziałało.. [emoji23][emoji23]
A z bardziej realnych opcji to podobno to jedzenie ananasa pomaga w implantacji.
A czy można coś zrobić żeby zwiększyć szanse na powodzenie transferu?

Z zabobonów.. na transfer skarpetki w ananasy, po transferze frytki z McDonalda i swiezy ananas kilka dni z rzędu po transferze [emoji3059][emoji28]
A z bardziej realnych opcji to podobno to jedzenie ananasa pomaga w implantacji.
Ja ananasa nie jadłam ale polecam rollo z wołowiną po transferze na obiad 😃🤭 moje dzieciaki to przekonało 🤪 a tak na poważnie ja nie miałam żadnych specjalnych zaleceń od lekarza co do żywienia po transferze. Słyszałam o tym ananasie ale nie wiem na ile on naprawdę pomaga.

Skarpetki i frytki spoko... ale mam uczulenie na świeżego ananasa :-( Czy taki z puszki daje radę? ;-)

Ja kupiłam, stoi i gnije. Muszę wyrzucić.

reklama
@eij daj znać jak tam bąbelki 😍🍀

KALENDARZ
—————————————————————
„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj!” 🙂✊💪🍀

Trzymamy kciuki:

10.03. @eij - wizyta, USG 👣👣✊✊🍀🍀🍀

22.03. @Fok123 - wizyta, USG 👣✊✊🍀🍀🍀

25.03. @hername - USG Prenatalne II trymestr 👣✊✊🍀🍀🍀

29.03. @Hankaa - wizyta, USG 👣✊✊🍀🍀🍀

03.04. @Hankaa - wizyta, USG 👣✊✊🍀🍀🍀

06.04. @OnaGośka - wizyta, USG 👣✊✊🍀🍀🍀

11.04. @Hankaa - USG Prenatalne III trymestr 👣✊✊🍀🍀🍀

5 lub 12.04. @eij - 💕TERMIN PORODU CC💕🥰💪🍀

10.06. @OnaGośka - 💕TERMIN PORODU 💕🥰💪🍀

23.06. @Hankaa - 💕TERMIN PORODU 💕🥰💪🍀

05.08. @hername - 💕TERMIN PORODU💕🥰💪🍀

08.09. @Fok123 - 💕TERMIN PORODU💕🥰💪🍀

Gratulujemy:

2021 r.

30.03. @Asia34 - Szczęśliwa Mama 🥰👶 córeczka Maja ❤️🍀

08.04. @PałkaZapałka - Szczęśliwa Mama 🥰👶 córeczka Gaja ❤️🍀

25.04. @grawer - Szczęśliwa Mama 🥰👶 córeczka Julia ❤️🍀

30.04. @Claudia2405 - Szczęśliwa Mama 🥰👶 synuś Szczepan 💙🍀

26.07. @kolor nadzieji - Szczęśliwa Mama 🥰👶 córeczka Alicja ❤️🍀

15.09. @margaretka25 - Szczęśliwa Mama 🥰👶👶 córeczka i synuś ❤️💙🍀

16.10. @dar20 - Szczęśliwa Mama 🥰👶 synuś Jeremi 💙🍀

2022 r.

16.02. @Evelyn1919 - Szczęśliwa Mama 🥰👶 synuś Milan 💙🍀

„Zaczekam jeszcze chwilę, I każdą następną chwilę Też zaczekam. 
Na Ciebie." 💚👣

—————————————————————

Kogo dopisać ? Jakieś wizyty, testowania, transfery, monitoringi… Piszcie, będziemy mobilizować kciuki 🙂

Do góry