reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Dziewczyny u mnie zaskoczenie, jadę dziś na 3 dni na oddział na obserwację. Okazało się że podwyższone codnidniey plus opuchnięte dłonie i stopy a do tego spadający cukier z niczego może spowodować przedwczesny poród. I lekarka chce to sprawdźcie czy taki mój urok czy czasami nie trzeba będzie ciąć 😔

Dziewczyny u mnie zaskoczenie, jadę dziś na 3 dni na oddział na obserwację. Okazało się że podwyższone codnidniey plus opuchnięte dłonie i stopy a do tego spadający cukier z niczego może spowodować przedwczesny poród. I lekarka chce to sprawdźcie czy taki mój urok czy czasami nie trzeba będzie ciąć 😔
podwyższone ciśnienie miało być

Trzymam kciuki żeby maluszki grzecznie jeszcze sobie siedziały u mamusi. Nie stresuj się w miarę możliwości ❤️ 🙏 który masz TC?

Kochana będzie dobrze , najważniejsze że lekarka szybko reaguję w szpitalu będziesz bezpieczniejsza . Trzymam kciuki żeby było wszystko dobrze ✊✊ Jestem z Wami ♥️♥️♥️

Kurcze nie martw się, będzie przynajmniej pod kontrolą cały czas. Ty i maluszki najważniejsze 😘

Skarpetki i frytki spoko... ale mam uczulenie na świeżego ananasa :-( Czy taki z puszki daje radę? ;-)
Ja jadłam z puszki,a Frytki z maka to koniecznosc ! Ja to nawet wciągnęłam cały zestaw :D jeszcze ponoć dobre są orzechy brazylijskie, je też jadłam przez 3 dni. Podejrzewam, że i tak wieksza rolę odgrywa tu placebo :)

Trzymam kciuki, żeby udało się to opanować i dzieciaczki jeszcze zostały u mamy w brzuszku

Ja jadłam z puszki,a Frytki z maka to koniecznosc ! Ja to nawet wciągnęłam cały zestaw :D jeszcze ponoć dobre są orzechy brazylijskie, je też jadłam przez 3 dni. Podejrzewam, że i tak wieksza rolę odgrywa tu placebo :)
Super! Takich zaleceń to mogę przestrzegać 😁. Orzechy kiedyś kupiłam, ale mąż wszystkie zjadł... czy to się liczy? 🤣🤣🤣

reklama
Nie martw sie, bedziesz pod stala opieka w szpitalu:) oby bylo wszystko ok i dzieciaczki jeszcze te pare tygodni wytrzymaly w brzuchu:)

Do góry