reklama
eij
Fanka BB :)
Dziewczyny u mnie zaskoczenie, jadę dziś na 3 dni na oddział na obserwację. Okazało się że podwyższone codnidniey plus opuchnięte dłonie i stopy a do tego spadający cukier z niczego może spowodować przedwczesny poród. I lekarka chce to sprawdźcie czy taki mój urok czy czasami nie trzeba będzie ciąć
eij
podwyższone ciśnienie miało byćDziewczyny u mnie zaskoczenie, jadę dziś na 3 dni na oddział na obserwację. Okazało się że podwyższone codnidniey plus opuchnięte dłonie i stopy a do tego spadający cukier z niczego może spowodować przedwczesny poród. I lekarka chce to sprawdźcie czy taki mój urok czy czasami nie trzeba będzie ciąć
Hankaa
Trzymam kciuki żeby maluszki grzecznie jeszcze sobie siedziały u mamusi. Nie stresuj się w miarę możliwości który masz TC?Dziewczyny u mnie zaskoczenie, jadę dziś na 3 dni na oddział na obserwację. Okazało się że podwyższone codnidniey plus opuchnięte dłonie i stopy a do tego spadający cukier z niczego może spowodować przedwczesny poród. I lekarka chce to sprawdźcie czy taki mój urok czy czasami nie trzeba będzie ciąć
Be_More_Happy
Kochana będzie dobrze , najważniejsze że lekarka szybko reaguję w szpitalu będziesz bezpieczniejsza . Trzymam kciuki żeby było wszystko dobrze Jestem z WamiDziewczyny u mnie zaskoczenie, jadę dziś na 3 dni na oddział na obserwację. Okazało się że podwyższone codnidniey plus opuchnięte dłonie i stopy a do tego spadający cukier z niczego może spowodować przedwczesny poród. I lekarka chce to sprawdźcie czy taki mój urok czy czasami nie trzeba będzie ciąć
Kurcze nie martw się, będzie przynajmniej pod kontrolą cały czas. Ty i maluszki najważniejszeDziewczyny u mnie zaskoczenie, jadę dziś na 3 dni na oddział na obserwację. Okazało się że podwyższone codnidniey plus opuchnięte dłonie i stopy a do tego spadający cukier z niczego może spowodować przedwczesny poród. I lekarka chce to sprawdźcie czy taki mój urok czy czasami nie trzeba będzie ciąć
Evelyn1919
Ja jadłam z puszki,a Frytki z maka to koniecznosc ! Ja to nawet wciągnęłam cały zestaw jeszcze ponoć dobre są orzechy brazylijskie, je też jadłam przez 3 dni. Podejrzewam, że i tak wieksza rolę odgrywa tu placeboSkarpetki i frytki spoko... ale mam uczulenie na świeżego ananasa :-( Czy taki z puszki daje radę? ;-)
Evelyn1919
Trzymam kciuki, żeby udało się to opanować i dzieciaczki jeszcze zostały u mamy w brzuszkuDziewczyny u mnie zaskoczenie, jadę dziś na 3 dni na oddział na obserwację. Okazało się że podwyższone codnidniey plus opuchnięte dłonie i stopy a do tego spadający cukier z niczego może spowodować przedwczesny poród. I lekarka chce to sprawdźcie czy taki mój urok czy czasami nie trzeba będzie ciąć
Madame JS
Super! Takich zaleceń to mogę przestrzegać . Orzechy kiedyś kupiłam, ale mąż wszystkie zjadł... czy to się liczy?Ja jadłam z puszki,a Frytki z maka to koniecznosc ! Ja to nawet wciągnęłam cały zestaw jeszcze ponoć dobre są orzechy brazylijskie, je też jadłam przez 3 dni. Podejrzewam, że i tak wieksza rolę odgrywa tu placebo
reklama
Nie martw sie, bedziesz pod stala opieka w szpitalu oby bylo wszystko ok i dzieciaczki jeszcze te pare tygodni wytrzymaly w brzuchuDziewczyny u mnie zaskoczenie, jadę dziś na 3 dni na oddział na obserwację. Okazało się że podwyższone codnidniey plus opuchnięte dłonie i stopy a do tego spadający cukier z niczego może spowodować przedwczesny poród. I lekarka chce to sprawdźcie czy taki mój urok czy czasami nie trzeba będzie ciąć
Podziel się: