eij
Fanka BB :)
Zaczynam 35.Trzymam kciuki żeby maluszki grzecznie jeszcze sobie siedziały u mamusi. Nie stresuj się w miarę możliwości który masz TC?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zaczynam 35.Trzymam kciuki żeby maluszki grzecznie jeszcze sobie siedziały u mamusi. Nie stresuj się w miarę możliwości który masz TC?
A to już bezpiecznie, spokojnie kochana. Moja siostra w takim tygodniu urodziła bliźniakiZaczynam 35.
Skarpetki i frytki spoko... ale mam uczulenie na świeżego ananasa :-( Czy taki z puszki daje radę? ;-)
Super! Takich zaleceń to mogę przestrzegać [emoji16]. Orzechy kiedyś kupiłam, ale mąż wszystkie zjadł... czy to się liczy? [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Dzięki dziewczyny za wsparcie [emoji846] narazie stres umiarkowany. Liczę że po tych 3 dniach nadania wyjdą dobrze i wypuszczą mnie do domu. Czekam na męża, zjemy na spokojnie obiad i myślę że koło 19 będziemy ruszać do Bydgoszczy bo nie ma sensu szybciej skoro i tak już dziś badań mi nie zdobią
A dlaczego nie jesteś zadowolona? Z powodu krwawienia? Mnie też się zdarzyło... ale to raczej nic złego.Cześć, jestem po 3 inseminacji ( miałam wczoraj), jutro idę na monitoring czy pękły pecherzyki
Ogólnie nie jestem zadowolona z przebiegu IUI, w dodatku wczoraj po zabiegu troszkę krwi mi poleciało.
Nie nastawiam się już tym razem, będzie co będzie
Niestety jestem po 3 IUI i za każdym robi to inny lekarz, ponieważ tak wypadają terminy.A dlaczego nie jesteś zadowolona? Z powodu krwawienia? Mnie też się zdarzyło... ale to raczej nic złego.