reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Dzięki dziewczyny za wsparcie 🙂 narazie stres umiarkowany. Liczę że po tych 3 dniach nadania wyjdą dobrze i wypuszczą mnie do domu. Czekam na męża, zjemy na spokojnie obiad i myślę że koło 19 będziemy ruszać do Bydgoszczy bo nie ma sensu szybciej skoro i tak już dziś badań mi nie zdobią

Spokoj to podstawa, super sobie dajesz rade! Ja trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze. Czekamy na wieści [emoji8]
Dzięki dziewczyny za wsparcie [emoji846] narazie stres umiarkowany. Liczę że po tych 3 dniach nadania wyjdą dobrze i wypuszczą mnie do domu. Czekam na męża, zjemy na spokojnie obiad i myślę że koło 19 będziemy ruszać do Bydgoszczy bo nie ma sensu szybciej skoro i tak już dziś badań mi nie zdobią

Girls... powracając nieco do źródeł: jakie pytania powinnam zadać podczas pierwszej rozmowy o in vitro? Na co zwrócić uwagę w tym, co będzie mówił lekarz?

Cześć, jestem po 3 inseminacji ( miałam wczoraj), jutro idę na monitoring czy pękły pecherzyki :)
Ogólnie nie jestem zadowolona z przebiegu IUI, w dodatku wczoraj po zabiegu troszkę krwi mi poleciało.
Nie nastawiam się już tym razem, będzie co będzie :)

Cześć, jestem po 3 inseminacji ( miałam wczoraj), jutro idę na monitoring czy pękły pecherzyki :)
Ogólnie nie jestem zadowolona z przebiegu IUI, w dodatku wczoraj po zabiegu troszkę krwi mi poleciało.
Nie nastawiam się już tym razem, będzie co będzie :)
A dlaczego nie jesteś zadowolona? Z powodu krwawienia? Mnie też się zdarzyło... ale to raczej nic złego.

reklama
A dlaczego nie jesteś zadowolona? Z powodu krwawienia? Mnie też się zdarzyło... ale to raczej nic złego.
Niestety jestem po 3 IUI i za każdym robi to inny lekarz, ponieważ tak wypadają terminy.
Jestem niezadowolona, ponieważ lekarz nie pokazał mi pęcherzyków (twierdził, że mam tylko jeden), a lekarz prowadzący powiedział mi dzień przed, że były dwa. Całość trwała maksymalnie minutę, bardzo szybko wprowadził wziernik (co bolało), po zabiegu musiałam przejść od razu na łóżko, ponieważ ,,kolejna" osoba czekała.
Sama nie wiem, jakieś te odczucia mam dziwne.
W dodatku IUI miałam wykonywaną w 10 dniu cyklu, nie wiem czy to nie za szybko. Brałam zastrzyk na pęknięcie 16 godzin przed IUI, bo ,,nie było czasu".
Może ja mam złe nastawienie, sama nie wiem...

Do góry