Evelyn1919
Fanka BB :)
Super, my też trzymaliśmy kciuki. Zdrówka dla małejDziewczyny!!!
Moja królewna już jest po!!
Wszystko dobrze!!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super, my też trzymaliśmy kciuki. Zdrówka dla małejDziewczyny!!!
Moja królewna już jest po!!
Wszystko dobrze!!!!
A jak tam u Was? Jeszcze w szpitalu czy już w domu? Bo straciłam rachubę czasu hehe. W ogóle jak się czujesz po cesarce, po ilu godzinach miałaś pionizację? Zbieram info bo mnie to też niedługo czekaSuper, my też trzymaliśmy kciuki. Zdrówka dla małej
Wypuścili nas w piątek po cesarce chodzę lepiej niż w ciąży, tak mi to więzadło dokuczało może też dlatego, że biorę paracetamol ( o dziwo pomaga). Jedyne co, czego nie miałam po pierwszej cesarce, to dość bolesne skurcze macicy przez dwa dni, ale teraz karmię piersią, a wtedy praktycznie w ogóle. No właśnie długo czekałam, aż mnie postawią, bo 24h, ale miałam taka dostawkę do łóżka i moglam go sobie swobodnie wyciągać. No, ale to w Holandii, w Polsce stawiali mnie po 10h. I wg mnie nie ma różnicy, po tych 10h jeszcze mi się tylko trochę w głowie kręciło, teraz nic.A jak tam u Was? Jeszcze w szpitalu czy już w domu? Bo straciłam rachubę czasu hehe. W ogóle jak się czujesz po cesarce, po ilu godzinach miałaś pionizację? Zbieram info bo mnie to też niedługo czeka
Ciężko powiedzieć do kiedy będzie utrzymywał się zastrzyk. Mówi się że do 10 dni ale zliczając Twoje dawki to wyszły dwa zastrzyki. Ja miałam zawsze ovitrelle podany 36 h przed inseminacja, później już nie. Jedynie po in vitro miałam pół ampułki ovitrelle podane i beta 3 dpt miałam 25. Musisz uzbroić się w cierpliwość i postępować zgodnie z zaleceniami lekarza. A lekarz mówił Ci w którym dniu beta będzie już wiarygodna?Hej dziewczyny, w tym cyklu miałam swoje pierwsze iui, ze wzgledu na fakt, ze owulacje mialam bardzo wczesnie 7dc to lekarz zapisał mi ovitrelle w 10, 12, 14 i 16 dc (po 1/2 dawki w kazdym z tych dni). W 19 dc cyklu (11dpo) zrobiłam bete i wyszla 39,56. Wiem ze na pewno duza czesc albo i calosc tego wyniku to jeszcze ovitrelle ale zastanawiam sie czy moze mialyscie podoba sytuację / robilyscie hcg tak krotko po zastrzyku? W poniedzialek mam zrobic drugie badanie zeby zobaczyc czy cos sie zmienia. Lekarz kazala mi robic tak szybko badania, zeby w razie czego nie odstawiac proga. Strasznie sie denerwuje.... i jakoś nie potrafie przestac o tym mysleć...
Cześć Dziewczyny!
Chciałam zapytać, czy ktoś z Was tak miał, że nie miał żadnych objawów po IUI?
Po pierwszej IUI bolało mnie podbrzusze, byłam wzięta, a teraz dziś mija 7 dzień i czuje się bardzo dobrze.
Jak Wasze samopoczucie wyglada/ wyglądało w poszczególnych dniach ?
Bedzie wiarygodna jak pojdzie w gorę wiem, ze musze się uzbroić w cierpliwosc i jest to cholernie ciezkie... także nie pozostaje mi nic innego jak czekac do jutra...
Wypuścili nas w piątek po cesarce chodzę lepiej niż w ciąży, tak mi to więzadło dokuczało może też dlatego, że biorę paracetamol ( o dziwo pomaga). Jedyne co, czego nie miałam po pierwszej cesarce, to dość bolesne skurcze macicy przez dwa dni, ale teraz karmię piersią, a wtedy praktycznie w ogóle. No właśnie długo czekałam, aż mnie postawią, bo 24h, ale miałam taka dostawkę do łóżka i moglam go sobie swobodnie wyciągać. No, ale to w Holandii, w Polsce stawiali mnie po 10h. I wg mnie nie ma różnicy, po tych 10h jeszcze mi się tylko trochę w głowie kręciło, teraz nic.