Kropka3333
Fanka BB :)
Dziewczyny!!!
Moja królewna już jest po!!
Wszystko dobrze!!!!
Wszystko dobrze!!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cudownie teraz szybkiego powrotu do zdrowia trzymajcie się cieplutko silne kobietkiDziewczyny!!!
Wszystko dobrze!!!!
Jejku nareszcie super, że wszystko się udało! Ciotki mówiły, że inaczej być nie może To teraz szybkiej regeneracji i oby jak najszybciej do domkuDziewczyny!!!
Wszystko dobrze!!!!
Super Bardzo się cieszę Życzę dla Malutkiej szybkiego dojścia do siebie po operacji i oczywiście duuuużo zdrówka i szybkiego powrotu do domkuDziewczyny!!!
Wszystko dobrze!!!!
GratulacjeMilan
9.03 waga 3850g
Dziewczyny!!!
Wszystko dobrze!!!!
świetna wiadomość! Teraz już z górki, ściskamyDziewczyny!!!
Wszystko dobrze!!!!
Ale super córeczka wojowniczka za mamąLekarze powiedzieli, że są z królewny bardzo zadowoleni, że jest bardzo kontaktowa i grzeczna dziewczynką.
Po operacji koniecznie chcieli ciuszki, bo bali się, że pozrywa wszystkie urządzenia monitorujace na szczęście obyło się bez ruszania oczodołów.
Jak mąż do niej mówił, to serduszko zaczęło szybciej bić i nawet uśmiech widział
Dziękuję Wam wszystkim!!
Super to zycze szybkiego powrotu do zdrowiaDziewczyny!!!
Wszystko dobrze!!!!