reklama
Be_More_Happy
Fanka BB :)
Najlepiej będzie jak zadzwonisz tam gdzie chcesz chodzić ewentualnie Ja tak zrobiłam zadzwoniłam dopytałam się czy szkoła darmowa jest bo nie wiedziałam no i Pani mi powiedziała że od 28 tygodnia wtedy można przychodzić , będę miała 10 spotkań . No mam nadzieję , że będę dobrze się czuła i nic nie będzie stało na przeszkodzie ,że będę mogła uczęszczać na zajęcia . Wolałabym też teraz chodzić a ok. 30 tygodnia mieć już skończony kurs. Może faktycznie w niektórych szkołach prowadzone są od 21 tygodnia zajęcia bo ja też byłam zdziwiona że tak późno bo gdzieś mi też się obiło , że się chodzi od 21 tygodnia. Także lepiej dopytajKurcze od 28?
A ja się rozglądam i niby od 21.
Musze chyba się dokładniej zaznajomić[emoji16]
Be_More_Happy
No właśnie, więc nawet nie szukam prywatnej położnej bo już by mi na wyprawkę nie starczyłoPrywatną owszem, na NFZ śmiem wątpić
Be_More_Happy
O tak czekamy na wieści jak tam Maluch@Hankaa daj znać jak tam dzisiaj bąbelek
Wysłałam kilka zapytań i zobaczymy, bo u mnie Maż w delegacji i u nas tylko weekendy lub indywidualnie wchodzą w grę, wiec raczej szybko to pojdzie.
Najlepiej będzie jak zadzwonisz tam gdzie chcesz chodzić ewentualnie [emoji3526] Ja tak zrobiłam zadzwoniłam dopytałam się czy szkoła darmowa jest bo nie wiedziałam [emoji3526] no i Pani mi powiedziała że od 28 tygodnia wtedy można przychodzić , będę miała 10 spotkań . No mam nadzieję , że będę dobrze się czuła i nic nie będzie stało na przeszkodzie ,że będę mogła uczęszczać na zajęcia . Wolałabym też teraz chodzić a ok. 30 tygodnia mieć już skończony kurs. Może faktycznie w niektórych szkołach prowadzone są od 21 tygodnia zajęcia bo ja też byłam zdziwiona że tak późno bo gdzieś mi też się obiło , że się chodzi od 21 tygodnia. Także lepiej dopytaj [emoji3526]
Be_More_Happy
O tak czekamy na wieści jak tam Maluch
Be_More_Happy
Trzymam kciukiJa za parę dni przystępuje do 3 próby, niestety dwie poprzednie niedawne w październiku i listopadzie. Oby ten rok był lepszy
Be_More_Happy
Aaa no u mnie Pani powiedziała , że co wtorek o 17 . Także gdzieś będę zaczynała z początkiem kwietniaWysłałam kilka zapytań i zobaczymy, bo u mnie Maż w delegacji i u nas tylko weekendy lub indywidualnie wchodzą w grę, wiec raczej szybko to pojdzie.
Elwira99
Zaciekawiona BB
Dziękuje ja też za wszystkie Panie trzymam mocno kciukiTrzymam kciuki
reklama
Hankaa
Ja jestem po, wygląda na to że krwiaczek się wchłonął, kosmówka nie dochodzi nawet do ujścia więc powinno być ok dzidzia waży 220g, taki mały rebeliant że ciężko było jej cokolwiek zmierzyć sprzęt dzisiaj miała taki że wszystko idealnie poogladalismy nawet kostki szczęki, nosek, żeberka.. po prostu piękne uczucie dzięki Bogu
Podziel się: