reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
U mnie na usg nie było go widać albo tak urósł w 5dni..
A z Malenstwem wszystko ok u Ciebie? Jak się czujesz mentalnie?
Przyjmuj dużo witaminki C.
Akurat w dzień co krwawiłam miałam wizytę i wtedy zlokalizował krwiaka. Wcześniej go nie było. Wtedy z dzidzia było wszystko ok, urosła jak trzeba. Kazał mi leżeć i zapisal dupahston. Kolejna wizyta po 2tyg, czyli w poniedziałek 20.12

Wierze, ze jak pójdziesz to już nie będzie po nim śladu. A który tydzień?
Akurat w dzień co krwawiłam miałam wizytę i wtedy zlokalizował krwiaka. Wcześniej go nie było. Wtedy z dzidzia było wszystko ok, urosła jak trzeba. Kazał mi leżeć i zapisal dupahston. Kolejna wizyta po 2tyg, czyli w poniedziałek 20.12

Ale cudownie!!! 😍😍😍 szczęściara. To teraz pokój trzeba będzie na dwa kolory pomalować ;)
No właśnie dziś byliśmy z mężem w sklepie z tapetami, staliśmy przed regałami chyba z pół godziny no i oczywiście nic nie wybraliśmy 😆 sto pomysłów na raz, a to nie ten odcień, a to nie ten wzór, a to za pstrokate, a to za mało wyraziste, szok 😂

reklama
Do góry