Odpoczywaj odpoczywaj wszystko będzie dobrzeHej. U mnie okazało sie, ze delikatnie odkleiła się kosmowka i to spowodowało krwawienie a w efekcie powstał krwiak i ciaza bardzo zagrożona. Teraz mam lezec plackiem i za tydzień w środę wizyta.
Trzymam za nas kciuki [emoji3]
reklama
Akurat w dzień co krwawiłam miałam wizytę i wtedy zlokalizował krwiaka. Wcześniej go nie było. Wtedy z dzidzia było wszystko ok, urosła jak trzeba. Kazał mi leżeć i zapisal dupahston. Kolejna wizyta po 2tyg, czyli w poniedziałek 20.12U mnie na usg nie było go widać albo tak urósł w 5dni..
A z Malenstwem wszystko ok u Ciebie? Jak się czujesz mentalnie?
Przyjmuj dużo witaminki C.
Ale cudownie!!! szczęściara. To teraz pokój trzeba będzie na dwa kolory pomalowaćDziewczyny, wracamy z badań połówkowych. Wszystko dobrze, synek i córcia na pokładzie synek 485 g, córcia 514 g. Termin porodu 16 kwietnia
Te staram się wierzyć, bardzo dziękuję za otuche[emoji8]
Odpoczywaj odpoczywaj [emoji123] wszystko będzie dobrze [emoji8]
Wierze, ze jak pójdziesz to już nie będzie po nim śladu. A który tydzień?
Akurat w dzień co krwawiłam miałam wizytę i wtedy zlokalizował krwiaka. Wcześniej go nie było. Wtedy z dzidzia było wszystko ok, urosła jak trzeba. Kazał mi leżeć i zapisal dupahston. Kolejna wizyta po 2tyg, czyli w poniedziałek 20.12
eij
Fanka BB :)
No właśnie dziś byliśmy z mężem w sklepie z tapetami, staliśmy przed regałami chyba z pół godziny no i oczywiście nic nie wybraliśmy sto pomysłów na raz, a to nie ten odcień, a to nie ten wzór, a to za pstrokate, a to za mało wyraziste, szokAle cudownie!!! szczęściara. To teraz pokój trzeba będzie na dwa kolory pomalować
Ikwileenkindje
Aktywna w BB
Hej Gratulacje Daaawno mnie nie było, ale chciałam zobaczyć co słychać u moich forumowych bratnich dusz. Cudowne wiadomości. Jak ja się cieszęDziewczyny, wracamy z badań połówkowych. Wszystko dobrze, synek i córcia na pokładzie synek 485 g, córcia 514 g. Termin porodu 16 kwietnia
Według OM dziś 10+ 4, a z USG dwa dni dalej.Wierze, ze jak pójdziesz to już nie będzie po nim śladu. A który tydzień?
eij
Fanka BB :)
A co tam u Ciebie?Hej Gratulacje Daaawno mnie nie było, ale chciałam zobaczyć co słychać u moich forumowych bratnich dusz. Cudowne wiadomości. Jak ja się cieszę
reklama
To zaraz koniec 1 trymestru, a niby wtedy jest tego najwięcej.
Trzymam kciuki
Trzymam kciuki
Według OM dziś 10+ 4, a z USG dwa dni dalej.
Podziel się: