reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Doktor powiedziała, że mam nie jeździć tylko lezec i podawać leki. Wizyte miałam dzis rano u innej gino, Mala zyje, prawdopodobnie pękł mi krwiak.
Teraz moja Doktor mi napisała że ciaza jest bardzo zagrożona i mam lezec.
Miala któraś kiedyś taka sytuację? Czytałam, że taki pęknięty krwik to ryzyko i dla mnie i dla plodu. Bardzo się boję..
Hej
Ja od tygodnia leżę. Właśnie po nagłym krwawieniu. Okazało się, że i u mnie jest krwiak. Jeszcze tydzień musze wytrzymać w niepewności i sprawdzimy co się tam dalej zadziało. Mam nadzieję, że chociaż się zmniejsza.
Trzymam kciuki by wszystko było dobrze u Was :*

reklama
Hej
Ja od tygodnia leżę. Właśnie po nagłym krwawieniu. Okazało się, że i u mnie jest krwiak. Jeszcze tydzień musze wytrzymać w niepewności i sprawdzimy co się tam dalej zadziało. Mam nadzieję, że chociaż się zmniejsza.
O jej, te cholerne krwiaki… ehhh 😏 ale będzie wszystko dobrze na pewno ✊😘

Hej
Trzymam kciuki za Was, na pewno będzie wszystko dobrze 🥰🥰😘✊✊

Masz rację, ale dziwi mnie, że miałam plamienia o których mówiłam doktor, na usg było bez krwiaka a po 5 dniach taki strzał. Chyba że to nie krwiak był powodem tylko co?
Teraz leze i odpoczywam. Muszę być silna, ale coraz trudniej mi to przychodzi..
Dziś na usg było niby czysto, ale jutro mam rano wizytę u doktor prowadzącej wg której aktualnie ciaza jest BARSZO ZAGROŻONA.. tak mi napisała.. [emoji19]
Wystarczy jedno pęknięte naczynko i już, to chwila, a w ciąży cała macica jest rozpulchniona i bardzo wrażliwa niestety [emoji57] Nie ma co gdybać kochana, najważniejsze, że bąbelek jest silny i Ty też mamuśka musisz być [emoji8] Odpoczywaj, nie schylaj się, nie dźwigaj itd. Ja jak leżałam to chodziłam tylko do toalety i z powrotem, ewentualnie po coś do jedzenia do kuchni i tyle. Dmuchałam na zimne jak to się mówi [emoji1696]Także leżeć, odpoczywać ile się da i łapać siły dla bąbelka [emoji6][emoji123]

A kiedy kontrolna jakaś wizyta?

U mnie na usg nie było go widać albo tak urósł w 5dni..
A z Malenstwem wszystko ok u Ciebie? Jak się czujesz mentalnie?
Przyjmuj dużo witaminki C.
Hej

Masz rację, ale dziwi mnie, że miałam plamienia o których mówiłam doktor, na usg było bez krwiaka a po 5 dniach taki strzał. Chyba że to nie krwiak był powodem tylko co?
Dziś na usg było niby czysto, ale jutro mam rano wizytę u doktor prowadzącej wg której aktualnie ciaza jest BARSZO ZAGROŻONA.. tak mi napisała.. [emoji19]
Trzymam kciuki za was. Leż i odpoczywaj. Dużo zdrówka dla was 😗

Czasem nie wiadomo skąd się bierze krwawienie. U mnie też lekarz nie znalazł przyczyny powiedział że czasem się tak zdarza albo przyczyną może być acard który biorę bo rozżedza krew ale to też była tylko hipoteza. Cieszę się że z malenstwem wszystko dobrze. Dbaj o siebie. :)
Ja mam jutro wizytę także ja się jutro dowiem czy wszystko z dzieckiem w porządku.

Tak, też o tym słyszałam, ale ja już acard odstawiłam i jestem tylko na herparynie.
Daj jutro znać, jak wizyta, trzymam za Ciebie i Skarba kciuki.[emoji8]
Odpoczywaj!
Czasem nie wiadomo skąd się bierze krwawienie. U mnie też lekarz nie znalazł przyczyny powiedział że czasem się tak zdarza albo przyczyną może być acard który biorę bo rozżedza krew ale to też była tylko hipoteza. Cieszę się że z malenstwem wszystko dobrze. Dbaj o siebie. :)
Ja mam jutro wizytę także ja się jutro dowiem czy wszystko z dzieckiem w porządku.

reklama
Na pewno wszystko w porządku, trzymam mocno kciuki 🤞🙂

Do góry