reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Cześć dziewczyny
Ja dziś po pierwszym monitoringu przed IV. 7dc i mamy z prawej strony pęcherzyki 11mm i 13mm, a z lewej większe. Ilości dokładnej nie znam, ale powiedział, ze dużo. We wtorek kolejna wizyta i potem punkcja. Przyszły tydzień będzie decydujący. Cieszę się i boję jednocześnie. Ale z Wami o wiele raźniej.
Pozdrawiam :)
Trzymam kciuki ✊✊ Powodzenia !!

reklama
Hej, nie wytrzymałam i zrobiłam test 😁 Dziś jest 6dtp, 13 dni po ovi. Na żywo troszkę lepiej widać tę kreskę niż na zdjęciu. Kurczę nie wiem co myśleć...
20210614_155342.jpg

To jest delikatna kreska😅 a teraz mnie kopie :)

Czulosc 10 ten z Rossmanna. Jutro pójdę na betę i zobaczymy. Umiarkowanie się cieszę na razie, bo po pierwszej IUI też wyszedł mi pozytywny (tyle że inny z apteki) a beta dwa dni później ujemna
Te ponoć z Rossmanna nie kłamią, ale wiadomo jak też podchodziłam do tego z rezerwą. Kolejny etap to wyeliminowanie biochemicznej, później zobaczenie serce na usg, później prenatalne i połówkowe. Ja dzisiaj jestem teoretycznie po ostatnim etapie. Dzisiaj czuje się zajebicie, ale podejrzewam, że za parę dni znowu powrócą troski. Jednak naturalna ciąża jest mniej stresująca :)

reklama
Do góry