eij
Fanka BB :)
A ta beta to ile dni po inseminacji?Dlatego nie wiem jak mam interpretować fotkę i tak prawdopodobnie 2
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ta beta to ile dni po inseminacji?Dlatego nie wiem jak mam interpretować fotkę i tak prawdopodobnie 2
A ta beta to ile dni po inseminacji?
U mnie tak to wyglądało 16 dni po transferze. Ciąża bliźniacza [emoji6]
To jest to samo potocznie czesto sie mowi beta a chodzi o badanie z krwi beta hcg potwierdzające ciazeTo nie jest beta tylko hcg , i 14 i 16d po iui
Zgadza się beta HcGTo nie jest beta tylko hcg , i 14 i 16d po iui
To idziemy razem bo ja też mam kolejną wizytę 28 październikaMam już umówioną wizytę w klinice na 18 października W sumie koordynatorka się pytała czy chcę przyjechać do kliniki czy odbyć wizytę u siebie ale stwierdziłam z moim że pojedziemy do Poznania a tu jeżeli będzie ok to jestem zapisana na 28 października
Ooooo to fajnieTo idziemy razem bo ja też mam kolejną wizytę 28 października
Koniecznie dajcie znać!To idziemy razem bo ja też mam kolejną wizytę 28 października