reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Boże.. jakie Małe Kruszynki, a takie dzielne! Podziwiam Cię za siłę, cierpliwość, wole walki i ogrooom miłości !!!! Na pewno Ci się niebawem odwdzięcza z nawiązką.. trzymam za Was kciuki!
Hihi @Karola z nadzieją dzieciaczki są waleczne bo tak mocno ciotka trzymasz kciuki [emoji173][emoji173]
U nas synuś wczoraj wyszedł z inkubatorka. Jest już w łóżeczku podgrzewanym. Ale wszystko już możemy przy nim robić bez pytania [emoji173][emoji173]. Waga 2030 na dzień wczorajszy [emoji1377] zobaczymy jak dzisiaj [emoji1377]
Córenka waga 1380[emoji1377] pieknie goni i uwaga... je z butli!
Takie małe rzeczy, a jak cieszą [emoji24][emoji24][emoji173][emoji173]

Matka już przeżywa, że corenka dłużej będzie w szpitalu niż synuś.. bo razem napewno nie wyjdą.. jeszcze trochę przed nami... ale wiecie...matka martwi się na zapas

reklama
Boże.. jakie Małe Kruszynki, a takie dzielne! Podziwiam Cię za siłę, cierpliwość, wole walki i ogrooom miłości !!!! Na pewno Ci się niebawem odwdzięcza z nawiązką.. trzymam za Was kciuki!
Dziekujemy ❤ jak widzisz swoje dzieci w inkubatorze to chcesz dać im wszystko... wcześniaki to mali-wielcy wojownicy...❤
Na oddziale były nawet dzieci ważące po 600 gram... jest to nie do opisania co przeżywa matka. Ale przy dziecku musisz być silna...
Nie ma nic silniejszego niż matczyna miłość ❤❤. Jeszcze trochę, a bedziemy razem w domku ❤

Może mniej się wie i na mniejszej ilości rzeczy się człowiek skupią. Ja przez te starania zapomniałam powoli, że na koniec rodzi się dziecko [emoji28][emoji28]
Te ponoć z Rossmanna nie kłamią, ale wiadomo jak też podchodziłam do tego z rezerwą. Kolejny etap to wyeliminowanie biochemicznej, później zobaczenie serce na usg, później prenatalne i połówkowe. Ja dzisiaj jestem teoretycznie po ostatnim etapie. Dzisiaj czuje się zajebicie, ale podejrzewam, że za parę dni znowu powrócą troski. Jednak naturalna ciąża jest mniej stresująca :)

Nawet nie umiem sobie tego wyobrazić, dlatego życzę Ci wszystkiego, najcudowniejsze oraz żeby ten czas szybko minął i żebyście w końcu budzili się razem w swoim własnym domku[emoji3059]!
Dziekujemy [emoji173] jak widzisz swoje dzieci w inkubatorze to chcesz dać im wszystko... wcześniaki to mali-wielcy wojownicy...[emoji173]
Na oddziale były nawet dzieci ważące po 600 gram... jest to nie do opisania co przeżywa matka. Ale przy dziecku musisz być silna...
Nie ma nic silniejszego niż matczyna miłość [emoji173][emoji173]. Jeszcze trochę, a bedziemy razem w domku [emoji173]

Daj znać, jak będziesz po.
A immunologie badaliscie? Bo często dziewczyny o tym piszą.
My wzięliśmy pakiet mrożonych zarodkow z biopsja, wiec pobrali material z wszystkich i to było w cenie, a osobno płacimy za każdy zbadany zarodek mniej więcej 2000zl/jeden, jak badasz naraz więcej to jest delikatnie taniej , bo"w pakiecie". No i ja transfer mam oddzielne płatny niestety.
My wysłaliśmy do badania póki co 2 zarodki, zobaczymy.
Jutro mamy wizytę, zobaczymy co wydumali na konsylium [emoji2372] Mogę zapytać ile płacisz za badanie zarodków? Bo mam przeczucie ze mogą to zaproponować

Daj znać, jak będziesz po.
A immunologie badaliscie? Bo często dziewczyny o tym piszą.
My wzięliśmy pakiet mrożonych zarodkow z biopsja, wiec pobrali material z wszystkich i to było w cenie, a osobno płacimy za każdy zbadany zarodek mniej więcej 2000zl/jeden, jak badasz naraz więcej to jest delikatnie taniej , bo"w pakiecie". No i ja transfer mam oddzielne płatny niestety.
My wysłaliśmy do badania póki co 2 zarodki, zobaczymy.
Aaaa okej, rozumiem, dziękuje :)
Miałam robiona biopsje endometrium i komórki NK wyszły mi w normie 🤷🏼‍♀️

reklama
Trzymam kciuki ❤️😘✊ ale jestem pewna, że już niedługo będziecie razem w domku. Jesteście mega dzielni, podziwiam ❤️
Dziewczynki dziękujemy. Nie ma co podziwiać naprawdę. Każda na moim miejscu robiła by to samo...
Dziekuje Bogu, że mam pokarm...
Żyje się dla dzieci ❤❤ tyle czasu się starałam o moje dzidziusie, a one teraz tak dzielnie walczą o sobie❤ to mega wzruszające! I zarazem jest to duży cud.
Widziec jak te małe istotki walczą o sobie każdego dnia i zaskakują tak rodzicow... a tyle jeszcze przed nami 🥰🥰

Do góry