reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Boże.. jakie Małe Kruszynki, a takie dzielne! Podziwiam Cię za siłę, cierpliwość, wole walki i ogrooom miłości !!!! Na pewno Ci się niebawem odwdzięcza z nawiązką.. trzymam za Was kciuki!
Hihi @Karola z nadzieją dzieciaczki są waleczne bo tak mocno ciotka trzymasz kciuki [emoji173][emoji173]
U nas synuś wczoraj wyszedł z inkubatorka. Jest już w łóżeczku podgrzewanym. Ale wszystko już możemy przy nim robić bez pytania [emoji173][emoji173]. Waga 2030 na dzień wczorajszy [emoji1377] zobaczymy jak dzisiaj [emoji1377]
Córenka waga 1380[emoji1377] pieknie goni i uwaga... je z butli!
Takie małe rzeczy, a jak cieszą [emoji24][emoji24][emoji173][emoji173]

Matka już przeżywa, że corenka dłużej będzie w szpitalu niż synuś.. bo razem napewno nie wyjdą.. jeszcze trochę przed nami... ale wiecie...matka martwi się na zapas

reklama
Boże.. jakie Małe Kruszynki, a takie dzielne! Podziwiam Cię za siłę, cierpliwość, wole walki i ogrooom miłości !!!! Na pewno Ci się niebawem odwdzięcza z nawiązką.. trzymam za Was kciuki!
Dziekujemy ❤ jak widzisz swoje dzieci w inkubatorze to chcesz dać im wszystko... wcześniaki to mali-wielcy wojownicy...❤
Na oddziale były nawet dzieci ważące po 600 gram... jest to nie do opisania co przeżywa matka. Ale przy dziecku musisz być silna...
Nie ma nic silniejszego niż matczyna miłość ❤❤. Jeszcze trochę, a bedziemy razem w domku ❤

Może mniej się wie i na mniejszej ilości rzeczy się człowiek skupią. Ja przez te starania zapomniałam powoli, że na koniec rodzi się dziecko [emoji28][emoji28]
Te ponoć z Rossmanna nie kłamią, ale wiadomo jak też podchodziłam do tego z rezerwą. Kolejny etap to wyeliminowanie biochemicznej, później zobaczenie serce na usg, później prenatalne i połówkowe. Ja dzisiaj jestem teoretycznie po ostatnim etapie. Dzisiaj czuje się zajebicie, ale podejrzewam, że za parę dni znowu powrócą troski. Jednak naturalna ciąża jest mniej stresująca :)

Nawet nie umiem sobie tego wyobrazić, dlatego życzę Ci wszystkiego, najcudowniejsze oraz żeby ten czas szybko minął i żebyście w końcu budzili się razem w swoim własnym domku[emoji3059]!
Dziekujemy [emoji173] jak widzisz swoje dzieci w inkubatorze to chcesz dać im wszystko... wcześniaki to mali-wielcy wojownicy...[emoji173]
Na oddziale były nawet dzieci ważące po 600 gram... jest to nie do opisania co przeżywa matka. Ale przy dziecku musisz być silna...
Nie ma nic silniejszego niż matczyna miłość [emoji173][emoji173]. Jeszcze trochę, a bedziemy razem w domku [emoji173]

Daj znać, jak będziesz po.
A immunologie badaliscie? Bo często dziewczyny o tym piszą.
My wzięliśmy pakiet mrożonych zarodkow z biopsja, wiec pobrali material z wszystkich i to było w cenie, a osobno płacimy za każdy zbadany zarodek mniej więcej 2000zl/jeden, jak badasz naraz więcej to jest delikatnie taniej , bo"w pakiecie". No i ja transfer mam oddzielne płatny niestety.
My wysłaliśmy do badania póki co 2 zarodki, zobaczymy.
Jutro mamy wizytę, zobaczymy co wydumali na konsylium [emoji2372] Mogę zapytać ile płacisz za badanie zarodków? Bo mam przeczucie ze mogą to zaproponować

Daj znać, jak będziesz po.
A immunologie badaliscie? Bo często dziewczyny o tym piszą.
My wzięliśmy pakiet mrożonych zarodkow z biopsja, wiec pobrali material z wszystkich i to było w cenie, a osobno płacimy za każdy zbadany zarodek mniej więcej 2000zl/jeden, jak badasz naraz więcej to jest delikatnie taniej , bo"w pakiecie". No i ja transfer mam oddzielne płatny niestety.
My wysłaliśmy do badania póki co 2 zarodki, zobaczymy.
Aaaa okej, rozumiem, dziękuje :)
Miałam robiona biopsje endometrium i komórki NK wyszły mi w normie 🤷🏼‍♀️

reklama
Trzymam kciuki ❤️😘✊ ale jestem pewna, że już niedługo będziecie razem w domku. Jesteście mega dzielni, podziwiam ❤️
Dziewczynki dziękujemy. Nie ma co podziwiać naprawdę. Każda na moim miejscu robiła by to samo...
Dziekuje Bogu, że mam pokarm...
Żyje się dla dzieci ❤❤ tyle czasu się starałam o moje dzidziusie, a one teraz tak dzielnie walczą o sobie❤ to mega wzruszające! I zarazem jest to duży cud.
Widziec jak te małe istotki walczą o sobie każdego dnia i zaskakują tak rodzicow... a tyle jeszcze przed nami 🥰🥰

Do góry