reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Ja się totalnie nie znam, spytałam, bo często na forach się temat przewija. Na pewno wiedzą, co robią [emoji847]
Ps. Wydaje mi sie, ze z zamrożonego zarodka tez mogą pobrac biopsje.
My już po wizycie :) i…transfer za 1.5tyg 😳😳 na cyklu naturalnym. Stwierdzili ze skoro IUI na cyklu naturalnym 2 razy zaskoczyła, to może transfer na cyklu naturalnym to będzie dobry pomysł :o i dorzucił jeszcze heparynę na zagnieżdżenie :)

My już po wizycie :) i…transfer za 1.5tyg 😳😳 na cyklu naturalnym. Stwierdzili ze skoro IUI na cyklu naturalnym 2 razy zaskoczyła, to może transfer na cyklu naturalnym to będzie dobry pomysł :o i dorzucił jeszcze heparynę na zagnieżdżenie :)
Też biorę heparynę 😀 super że transfer tak szybko będzie. Trzymam kciuki ✊✊

U mnie beta z dziś 92,53 😁 aż ciężko mi uwierzyć...
Tylko TSH znów podwyższone na 2.35 i trochę mnie to martwi. Biorę euthyrox 25 myślicie że mogę jutro dwie tabletki wziąć? Do kliniki nie mogę się dodzwonić...
Nie zwiększaj dawki leków na własną rękę. Mi lekarz mówił że TSH w ciąży nie może przekraczać 2.5 więc masz jeszcze mały zapas

U mnie beta z dziś 92,53 😁 aż ciężko mi uwierzyć...
Tylko TSH znów podwyższone na 2.35 i trochę mnie to martwi. Biorę euthyrox 25 myślicie że mogę jutro dwie tabletki wziąć? Do kliniki nie mogę się
Nie brałabym. Lekarz mówił, ze TSH nie ma aż takiego znaczenia a zwiększenie dawki może obciążać serce.

Trzymam mocno kciuki Kochana 😘 Heparyna z tego co wiem to dużo może pomóc. ☺️ Także do dzieła !! 😘

reklama
Nie ryzykuj sama zwiększania dawki, TSH w ciazy tez się zmienia. Ja bym skonsultowała..
U mnie beta z dziś 92,53 [emoji16] aż ciężko mi uwierzyć...
Tylko TSH znów podwyższone na 2.35 i trochę mnie to martwi. Biorę euthyrox 25 myślicie że mogę jutro dwie tabletki wziąć? Do kliniki nie mogę się dodzwonić...

Do góry