reklama
Karola z nadzieją
Fanka BB :)
My już po wizycie i…transfer za 1.5tyg na cyklu naturalnym. Stwierdzili ze skoro IUI na cyklu naturalnym 2 razy zaskoczyła, to może transfer na cyklu naturalnym to będzie dobry pomysł i dorzucił jeszcze heparynę na zagnieżdżenieJa się totalnie nie znam, spytałam, bo często na forach się temat przewija. Na pewno wiedzą, co robią [emoji847]
Ps. Wydaje mi sie, ze z zamrożonego zarodka tez mogą pobrac biopsje.
Też biorę heparynę super że transfer tak szybko będzie. Trzymam kciukiMy już po wizycie i…transfer za 1.5tyg na cyklu naturalnym. Stwierdzili ze skoro IUI na cyklu naturalnym 2 razy zaskoczyła, to może transfer na cyklu naturalnym to będzie dobry pomysł i dorzucił jeszcze heparynę na zagnieżdżenie
eij
Nie zwiększaj dawki leków na własną rękę. Mi lekarz mówił że TSH w ciąży nie może przekraczać 2.5 więc masz jeszcze mały zapasU mnie beta z dziś 92,53 aż ciężko mi uwierzyć...
Tylko TSH znów podwyższone na 2.35 i trochę mnie to martwi. Biorę euthyrox 25 myślicie że mogę jutro dwie tabletki wziąć? Do kliniki nie mogę się dodzwonić...
eij
Super trzymam kciukiMy już po wizycie i…transfer za 1.5tyg na cyklu naturalnym. Stwierdzili ze skoro IUI na cyklu naturalnym 2 razy zaskoczyła, to może transfer na cyklu naturalnym to będzie dobry pomysł i dorzucił jeszcze heparynę na zagnieżdżenie
Nie brałabym. Lekarz mówił, ze TSH nie ma aż takiego znaczenia a zwiększenie dawki może obciążać serce.U mnie beta z dziś 92,53 aż ciężko mi uwierzyć...
Tylko TSH znów podwyższone na 2.35 i trochę mnie to martwi. Biorę euthyrox 25 myślicie że mogę jutro dwie tabletki wziąć? Do kliniki nie mogę się
Ok. Wytrzymam do poniedziałku, powtórzę jeszcze to badanie razem z betąNie brałabym. Lekarz mówił, ze TSH nie ma aż takiego znaczenia a zwiększenie dawki może obciążać serce.
Be_More_Happy
Super gratulacje Myślę , że co do TSH to skontaktuj się z kliniką bądź z endokrynologiem.U mnie beta z dziś 92,53 aż ciężko mi uwierzyć...
Tylko TSH znów podwyższone na 2.35 i trochę mnie to martwi. Biorę euthyrox 25 myślicie że mogę jutro dwie tabletki wziąć? Do kliniki nie mogę się dodzwonić...
Be_More_Happy
Trzymam mocno kciuki Kochana Heparyna z tego co wiem to dużo może pomóc. Także do dzieła !!My już po wizycie i…transfer za 1.5tyg na cyklu naturalnym. Stwierdzili ze skoro IUI na cyklu naturalnym 2 razy zaskoczyła, to może transfer na cyklu naturalnym to będzie dobry pomysł i dorzucił jeszcze heparynę na zagnieżdżenie
reklama
Nie ryzykuj sama zwiększania dawki, TSH w ciazy tez się zmienia. Ja bym skonsultowała..
U mnie beta z dziś 92,53 [emoji16] aż ciężko mi uwierzyć...
Podziel się: