eij
Fanka BB :)
A jak Twoje maleństwa?Koniecznie dajcie znać!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A jak Twoje maleństwa?Koniecznie dajcie znać!
Bardzo piękna kreseczka myśle ze 13 dni po ovi nie byłoby śladu u mnie już nie ma nic po 10dniach także po cichu gratuluje leć na betęHej, nie wytrzymałam i zrobiłam test Dziś jest 6dtp, 13 dni po ovi. Na żywo troszkę lepiej widać tę kreskę niż na zdjęciu. Kurczę nie wiem co myśleć...
No właśnie @margaretka25 pochwal się pochwal z postępów, bo jest czymA jak Twoje maleństwa?
Hihi @Karola z nadzieją dzieciaczki są waleczne bo tak mocno ciotka trzymasz kciuki ❤❤A jak Twoje maleństwa?
Tez myślę że 13 dni po zastrzyku to już by nie było śladu . Piękna kreseczkaHej, nie wytrzymałam i zrobiłam test Dziś jest 6dtp, 13 dni po ovi. Na żywo troszkę lepiej widać tę kreskę niż na zdjęciu. Kurczę nie wiem co myśleć...
Silne Maluszki ładnie już ważą. Zobaczysz jak córeczka zacznie przybierać to nawet nie zorientujesz się kiedy i też będziesz ją zabierać już do domku Wiadomo matka zawsze chce dla swoich dzieci jak najlepiejHihi @Karola z nadzieją dzieciaczki są waleczne bo tak mocno ciotka trzymasz kciuki ❤❤
U nas synuś wczoraj wyszedł z inkubatorka. Jest już w łóżeczku podgrzewanym. Ale wszystko już możemy przy nim robić bez pytania ❤❤. Waga 2030 na dzień wczorajszy zobaczymy jak dzisiaj
Córenka waga 1380 pieknie goni i uwaga... je z butli!
Takie małe rzeczy, a jak cieszą ❤❤
Matka już przeżywa, że corenka dłużej będzie w szpitalu niż synuś.. bo razem napewno nie wyjdą.. jeszcze trochę przed nami... ale wiecie jak to jest...matka martwi się na zapas
Powiem Ci Gosia córeczka miała wagę urodzeniową 1060gram, spadkowa 900... matka na pierwsze kangurowanie miała corenke właśnie z taką wagą... 900 gram... każde 10 gram teraz cieszy niesamowicie ❤❤a matka czasami jak wychodzi ze szpitala to ryczy jak głupia ze wzruszenia❤❤Silne Maluszki ładnie już ważą. Zobaczysz jak córeczka zacznie przybierać to nawet nie zorientujesz się kiedy i też będziesz ją zabierać już do domku Wiadomo matka zawsze chce dla swoich dzieci jak najlepiej
Super waleczne dzieciaczki juz niedlugo pewnie bedziecie wszyscy w domku razemHihi @Karola z nadzieją dzieciaczki są waleczne bo tak mocno ciotka trzymasz kciuki ❤❤
U nas synuś wczoraj wyszedł z inkubatorka. Jest już w łóżeczku podgrzewanym. Ale wszystko już możemy przy nim robić bez pytania ❤❤. Waga 2030 na dzień wczorajszy zobaczymy jak dzisiaj
Córenka waga 1380 pieknie goni i uwaga... je z butli!
Takie małe rzeczy, a jak cieszą ❤❤
Matka już przeżywa, że corenka dłużej będzie w szpitalu niż synuś.. bo razem napewno nie wyjdą.. jeszcze trochę przed nami... ale wiecie...matka martwi się na zapas
Ojej 900 gram Kruszynka no widzisz to ładnie teraz przybrała. To napewno dzieciaczki wzruszają PiękniePowiem Ci Gosia córeczka miała wagę urodzeniową 1060gram, spadkowa 900... matka na pierwsze kangurowanie miała corenke właśnie z taką wagą... 900 gram... każde 10 gram teraz cieszy niesamowicie ❤❤a matka czasami jak wychodzi ze szpitala to ryczy jak głupia ze wzruszenia❤❤