reklama
Kropka3333
Fanka BB :)
@kolor nadzieji a wy jak się czujecie?
@OnaGośka trzymam kciuki! Walcz do ostatniej szansy! Wiem, że będzie dobrze.
Dawaj znać jak badania ❤
Dawaj znać jak badania ❤
eij
A jak u Ciebie?@kolor nadzieji a wy jak się czujecie?
Dawaj znać jak badania ❤
Be_More_Happy
Dziękuję bardzo Jutro mam monitoring to napiszę po wizycie co i jak a Ty Kochana jak się czujesz ? Co u Was słychać ?@kolor nadzieji a wy jak się czujecie?
Dawaj znać jak badania ❤
Kropka3333
To trzymam kciuki !!! Koniecznie proszę o informacje!!Dziękuję bardzo Jutro mam monitoring to napiszę po wizycie co i jak a Ty Kochana jak się czujesz ? Co u Was słychać
@eij my sobie lezymy. Jutro 31 tygodni nam styknie❤ Także każdy dzień jest na wagę złota. Bardzo szybko się męczę, tak naprawdę tylko wstaje do łazienki i żeby zjeść... a tak to leze na lewej stronie cały czas. Nikt nie mowil, że będzie łatwo na tej ostatniej prostej... pewnie w srode albo w piatek bedzie kolejne USG to zobaczymy jak tam...
Kopniaki od córeczki są solidne. Bede musiała z lekarka porozmawiać o tym czy to normalne, że non stop we wnętrzności dostaje, że aż ciepło mi sie robi.
Kochane skarbki❤❤❤
Be_More_Happy
Dziękuję To Maluszki bardzo silne skoro tak kopią Cieszę się , że u Was wszystko ok . Zobaczysz nie obejrzysz się a już przyjdzie czas na ich poznanie Imiona macie już wybrane ? Jeśli możesz zdradzićTo trzymam kciuki !!! Koniecznie proszę o informacje!!
@eij my sobie lezymy. Jutro 31 tygodni nam styknie❤ Także każdy dzień jest na wagę złota. Bardzo szybko się męczę, tak naprawdę tylko wstaje do łazienki i żeby zjeść... a tak to leze na lewej stronie cały czas. Nikt nie mowil, że będzie łatwo na tej ostatniej prostej... pewnie w srode albo w piatek bedzie kolejne USG to zobaczymy jak tam...
Kopniaki od córeczki są solidne. Bede musiała z lekarka porozmawiać o tym czy to normalne, że non stop we wnętrzności dostaje, że aż ciepło mi sie robi.
Kochane skarbki❤❤❤
Karola z nadzieją
Ale to poleciało! Trzymasz się dzielnie Już niedługo poznasz maluszkiTo trzymam kciuki !!! Koniecznie proszę o informacje!!
Kochane skarbki❤❤❤
Kropka3333
@Karola z nadzieją
Hihihi widzisz i jakie przyjaźnie się zrodziły przez to forum
Hihihi widzisz i jakie przyjaźnie się zrodziły przez to forum
Ostatnia edycja:
Merlot
super jeszcze raz serdeczne gratulacje
Hej hej, wlasnie wrocilam z weekendu w Ardenach
10 dpo. Samopoczucie ok - jednak nadzieje ze tym razem sie uda meleja - temperature idzie w dol… boje sie testowac i chyba grzecznie zaczekam do 15go
Jak u ciebie? Mam nadzieje ze bardziej pozytywnie
reklama
Hej hej, wlasnie wrocilam z weekendu w Ardenach
10 dpo. Samopoczucie ok - jednak nadzieje ze tym razem sie uda meleja - temperature idzie w dol… boje sie testowac i chyba grzecznie zaczekam do 15go
Jak u ciebie? Mam nadzieje ze bardziej pozytywnie
Super miejsce Ardendy z takimi widokami można odpocząć
Nigdy nie sprawdzałam temperatury przed spodziewana @ ten wyznacznik jest miarodajny?
Ja się zaczynam bardzo stresować nie mamy już pieniążków na kojena próbę w tym roku. Staram się na siebie uważać ale ciągle się zapominam w sobotę podniosłam ciężkie zakupy ale szybko je pościła. A teraz w pracy będę mieć dużo pracy fizycznej, noszenia skrzynek po 10kg i dzisiaj już nie śpię bo obawiam sie tam iść. Boję się że kolejna próba pójdzie na marne. Odpada urlop i chorobowe bo to wykorzystałam przy poprzednich próbach i teraz źle to wygląda a od tej pracy i tak się nie wywinę. Nie wiem co robić
Podziel się: