reklama
Be_More_Happy
Fanka BB :)
Hejka o jak ładnie rosną , super A który już tydzień? Jak się czujesz ? Cisza właśnie widzę na forum a ja właśnie opiekuje się dwulatkiem sąsiadki bo ona w pracy i będę od czasu do czasu nim się zajmować Super chłopiec a wygadany za trzechHej dziewczynki, co tutaj tak cicho? Ja muszę się pochwalić że moje maluszki mają już po 2 cm ,
eij
9 tydzień. Czuję się nawet dobrze, trochę senna, szybko się męczę, zaczęły mnie drażnić niektóre zapachy a poza tym ok. Na szczęście nie wymiotuję U Ciebie wszystko do przodu?Hejka o jak ładnie rosną , super A który już tydzień? Jak się czujesz ? Cisza właśnie widzę na forum a ja właśnie opiekuje się dwulatkiem sąsiadki bo ona w pracy i będę od czasu do czasu nim się zajmować Super chłopiec a wygadany za trzech
kochana za którym razem Ci się udało i jaki to był zabieg? Bardzo się cieszę z Twojego szczęścia ja cichutko marzę o bliźniakach ciekawe po jakim zabiegu jest większe prawdopodobieństwoHej dziewczynki, co tutaj tak cicho? Ja muszę się pochwalić że moje maluszki mają już po 2 cm ,
eij
In vitro, pierwsze podejściekochana za którym razem Ci się udało i jaki to był zabieg? Bardzo się cieszę z Twojego szczęścia ja cichutko marzę o bliźniakach ciekawe po jakim zabiegu jest większe prawdopodobieństwo
super jeszcze raz serdeczne gratulacjeIn vitro, pierwsze podejście
eij
Dziękujęsuper jeszcze raz serdeczne gratulacje
Be_More_Happy
To super , że się dobrze czujesz w poniedziałek mam monitoring cyklu i wtedy okaże się na kiedy inseminacja . Byłam u Enodkrynologa TSH nadal stoi w miejscu 2,2 zwiększył dawkę ale pozwolił się starać skoro nie podskoczyło. Mam już dosyć stania w miejscu muszę działać bo czas leci . Za tydzień skontroluje TSH jak działa po tej dawce . Nie nastawiam się absolutnie na nic wtedy się udało za pierwszym razem niestety skończyło się nieszczęśliwie teraz zobaczymy jak to będzie trzeba być dobrej myśli i walczyć .9 tydzień. Czuję się nawet dobrze, trochę senna, szybko się męczę, zaczęły mnie drażnić niektóre zapachy a poza tym ok. Na szczęście nie wymiotuję U Ciebie wszystko do przodu?
Ostatnia edycja:
Ale super maluszki rosną u mnie miesięczna przerwa w staraniach i w październiku 3 inseminacja ostatnia i oby zakończona powodzeniem pozdrawiamHej dziewczynki, co tutaj tak cicho? Ja muszę się pochwalić że moje maluszki mają już po 2 cm ,
reklama
eij
Trzymam kciukiAle super maluszki rosną u mnie miesięczna przerwa w staraniach i w październiku 3 inseminacja ostatnia i oby zakończona powodzeniem pozdrawiam
Podziel się: