reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
dopiero 21 września😕
Najgorsze te oczekiwanie na testowanie, ja tym razem najpierw sobie kupię jeden test ciążowy poczekam czy miesiączka przyjdzie jak nie to zrobię test i dopiero pójdę na betę. Przy poprzedniej inseimnacji zrobiłam w 11 dniu betę wynosiła 10 i zastanawiałam się czy to zastrzyk czy już ciąża. Była ciąża lecz niestety mam Aniołka w niebie teraz . Dlatego teraz poczekam z betą o ile wytrzymam 😁 a ja za Ciebie trzymam kciuki żeby 21 września był pięknym dniem dla Was ♥️ 🥰

Najgorsze te oczekiwanie na testowanie, ja tym razem najpierw sobie kupię jeden test ciążowy poczekam czy miesiączka przyjdzie jak nie to zrobię test i dopiero pójdę na betę. Przy poprzedniej inseimnacji zrobiłam w 11 dniu betę wynosiła 10 i zastanawiałam się czy to zastrzyk czy już ciąża. Była ciąża lecz niestety mam Aniołka w niebie teraz . Dlatego teraz poczekam z betą o ile wytrzymam 😁 a ja za Ciebie trzymam kciuki żeby 21 września był pięknym dniem dla Was ♥️ 🥰

Zgadzam sie - czekanie moze dac popalic ale to tez kwestia podejscia i stan umyslu.
Najlepiej zajac czymkolwiek innym mysli - wiem, latwiej powiedziec niz zrobic 😂
Doskonale rozumiem co masz na mysli z czekaniem do terminu z testowaniem 😕

Damy rade dziewczyny 💪 kazdy dzien to dzien blizej do wymarzonego dzidzi!

Zgadzam sie - czekanie moze dac popalic ale to tez kwestia podejscia i stan umyslu.
Najlepiej zajac czymkolwiek innym mysli - wiem, latwiej powiedziec niz zrobic 😂
Doskonale rozumiem co masz na mysli z czekaniem do terminu z testowaniem 😕

Damy rade dziewczyny 💪 kazdy dzien to dzien blizej do wymarzonego dzidzi!
Oczywiście , że damy radę . Bo jak nie my to kto ?! ☺️ Tak jest każdy dzień zbliża nas do spełnionego marzenia . Dla każdej z nas wyjdzie słońce w odpowiednim momencie 🥰

Hejka ☺️ W czwartek podchodzę do drugiej inseimnacji. Dziś byłam na monitoringu . Pęcherzyk w prawym jajniku 16 mm . W środę rano mam zrobić zastrzyk . Tylko troszeczkę martwi mnie endometrium bo wynosi 6,5mm a pamiętam przy poprzedniej inseimnacji w 11 dniu cyklu miało już 11 mm . Może jeszcze urośnie . Kupiłam sobie suszone morele i wypiję wieczorem lampkę czerwonego wina podobno pomaga przy wzroście endometrium. ☺️ Tym razem tak jak pisałam wcześniej nie nastawiam się na nic uda się to fajnie nie to będę walczyć dalej . Trochę mnie te myślenie o dziecku męczy to znaczy bardzo chce mieć dziecko ale teraz wrzucam na looz i jestem na etapie "co ma być to będzie" ☺️ Trzymam za Was dziewczyny kciuki ✊✊
Super 🙂 trzymam mocno kciuki ✊😘

Dziewczyny potrzebuje pomocy czy wyniki męża nadają się do iui czy lepiej odpuścić i przejść do przygotowań iv
IMG-20210913-WA0000.jpeg
IMG-20210913-WA0002.jpeg
IMG-20210913-WA0004.jpeg
IMG-20210913-WA0007.jpeg

reklama
Dziewczyny potrzebuje pomocy czy wyniki męża nadają się do iui czy lepiej odpuścić i przejść do przygotowań ivZobacz załącznik 1316666Zobacz załącznik 1316667Zobacz załącznik 1316668Zobacz załącznik 1316669
Oj raczej nikt tutaj nie zna się lepiej niż lekarz na wynikach badań. Musisz znalesc dobrego androlog i Ci wszystko powie albo od razu udać się do kliniki bezpłodności. Jest kilka leków które mogą poprawić niektóre parametry nasienia potrzebne do iui😉

Do góry