dopiero 21 wrześniadziekuje!!!
Kiedy ty testujesz?
reklama
Be_More_Happy
Fanka BB :)
Dziękuję Jutro kupię Ja również trzymam kciuki za CiebieEndo jeszcze do czwartku podrosnie i bedzie jak znalazl na przyjecie bobo. Dorzuc jeszcze awokado i orzechy brazylijskie i bedzie pieknie.
Bedziemy ci kibiciwac i trzymac kciuki za udane podejscie
Be_More_Happy
Najgorsze te oczekiwanie na testowanie, ja tym razem najpierw sobie kupię jeden test ciążowy poczekam czy miesiączka przyjdzie jak nie to zrobię test i dopiero pójdę na betę. Przy poprzedniej inseimnacji zrobiłam w 11 dniu betę wynosiła 10 i zastanawiałam się czy to zastrzyk czy już ciąża. Była ciąża lecz niestety mam Aniołka w niebie teraz . Dlatego teraz poczekam z betą o ile wytrzymam a ja za Ciebie trzymam kciuki żeby 21 września był pięknym dniem dla Wasdopiero 21 września
Merlot
Najgorsze te oczekiwanie na testowanie, ja tym razem najpierw sobie kupię jeden test ciążowy poczekam czy miesiączka przyjdzie jak nie to zrobię test i dopiero pójdę na betę. Przy poprzedniej inseimnacji zrobiłam w 11 dniu betę wynosiła 10 i zastanawiałam się czy to zastrzyk czy już ciąża. Była ciąża lecz niestety mam Aniołka w niebie teraz . Dlatego teraz poczekam z betą o ile wytrzymam a ja za Ciebie trzymam kciuki żeby 21 września był pięknym dniem dla Was
Zgadzam sie - czekanie moze dac popalic ale to tez kwestia podejscia i stan umyslu.
Najlepiej zajac czymkolwiek innym mysli - wiem, latwiej powiedziec niz zrobic
Doskonale rozumiem co masz na mysli z czekaniem do terminu z testowaniem
Damy rade dziewczyny kazdy dzien to dzien blizej do wymarzonego dzidzi!
Merlot
dopiero 21 września
Szybko minie te kilka dni, zobaczysz…
Jak sie czujesz? Jakies inne objawy czy cisza?
Be_More_Happy
Oczywiście , że damy radę . Bo jak nie my to kto ?! Tak jest każdy dzień zbliża nas do spełnionego marzenia . Dla każdej z nas wyjdzie słońce w odpowiednim momencieZgadzam sie - czekanie moze dac popalic ale to tez kwestia podejscia i stan umyslu.
Najlepiej zajac czymkolwiek innym mysli - wiem, latwiej powiedziec niz zrobic
Doskonale rozumiem co masz na mysli z czekaniem do terminu z testowaniem
Damy rade dziewczyny kazdy dzien to dzien blizej do wymarzonego dzidzi!
Super trzymam mocno kciukiHejka W czwartek podchodzę do drugiej inseimnacji. Dziś byłam na monitoringu . Pęcherzyk w prawym jajniku 16 mm . W środę rano mam zrobić zastrzyk . Tylko troszeczkę martwi mnie endometrium bo wynosi 6,5mm a pamiętam przy poprzedniej inseimnacji w 11 dniu cyklu miało już 11 mm . Może jeszcze urośnie . Kupiłam sobie suszone morele i wypiję wieczorem lampkę czerwonego wina podobno pomaga przy wzroście endometrium. Tym razem tak jak pisałam wcześniej nie nastawiam się na nic uda się to fajnie nie to będę walczyć dalej . Trochę mnie te myślenie o dziecku męczy to znaczy bardzo chce mieć dziecko ale teraz wrzucam na looz i jestem na etapie "co ma być to będzie" Trzymam za Was dziewczyny kciuki
cisza, oczywiście sobie coś tam wkręcam ale raczej to nie toSzybko minie te kilka dni, zobaczysz…
Jak sie czujesz? Jakies inne objawy czy cisza?
reklama
Oj raczej nikt tutaj nie zna się lepiej niż lekarz na wynikach badań. Musisz znalesc dobrego androlog i Ci wszystko powie albo od razu udać się do kliniki bezpłodności. Jest kilka leków które mogą poprawić niektóre parametry nasienia potrzebne do iuiDziewczyny potrzebuje pomocy czy wyniki męża nadają się do iui czy lepiej odpuścić i przejść do przygotowań ivZobacz załącznik 1316666Zobacz załącznik 1316667Zobacz załącznik 1316668Zobacz załącznik 1316669
Podziel się: