reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Dziękuję bardzo 😘😘♥️ Jutro mam monitoring to napiszę po wizycie co i jak ☺️a Ty Kochana jak się czujesz ? ☺️ Co u Was słychać
To trzymam kciuki !!! Koniecznie proszę o informacje!!

@eij my sobie lezymy. Jutro 31 tygodni nam styknie❤ Także każdy dzień jest na wagę złota. Bardzo szybko się męczę, tak naprawdę tylko wstaje do łazienki i żeby zjeść... a tak to leze na lewej stronie cały czas. Nikt nie mowil, że będzie łatwo na tej ostatniej prostej... pewnie w srode albo w piatek bedzie kolejne USG to zobaczymy jak tam...
Kopniaki od córeczki są solidne. Bede musiała z lekarka porozmawiać o tym czy to normalne, że non stop we wnętrzności dostaje, że aż ciepło mi sie robi.
Kochane skarbki❤❤❤

@eij my sobie lezymy. Jutro 31 tygodni nam styknie❤ Także każdy dzień jest na wagę złota. Bardzo szybko się męczę, tak naprawdę tylko wstaje do łazienki i żeby zjeść... a tak to leze na lewej stronie cały czas. Nikt nie mowil, że będzie łatwo na tej ostatniej prostej... pewnie w srode albo w piatek bedzie kolejne USG to zobaczymy jak tam...
Kopniaki od córeczki są solidne. Bede musiała z lekarka porozmawiać o tym czy to normalne, że non stop we wnętrzności dostaje, że aż ciepło mi sie robi.
Kochane skarbki❤❤❤
Dziękuję 😘 To Maluszki bardzo silne skoro tak kopią ♥️ Cieszę się , że u Was wszystko ok . Zobaczysz nie obejrzysz się a już przyjdzie czas na ich poznanie 🥰 Imiona macie już wybrane ? Jeśli możesz zdradzić ☺️

Kochane skarbki❤❤❤
Ale to poleciało! Trzymasz się dzielnie ❤️ Już niedługo poznasz maluszki ☺️

super ❤️ jeszcze raz serdeczne gratulacje🎉

Hej hej, wlasnie wrocilam z weekendu w Ardenach 🤩
10 dpo. Samopoczucie ok - jednak nadzieje ze tym razem sie uda meleja - temperature idzie w dol… boje sie testowac i chyba grzecznie zaczekam do 15go 🤨
Jak u ciebie? Mam nadzieje ze bardziej pozytywnie 👍🤞

reklama
Hej hej, wlasnie wrocilam z weekendu w Ardenach 🤩
10 dpo. Samopoczucie ok - jednak nadzieje ze tym razem sie uda meleja - temperature idzie w dol… boje sie testowac i chyba grzecznie zaczekam do 15go 🤨
Jak u ciebie? Mam nadzieje ze bardziej pozytywnie 👍🤞

Super miejsce Ardendy🤩🤩🤩 z takimi widokami można odpocząć 😊
Nigdy nie sprawdzałam temperatury przed spodziewana @ ten wyznacznik jest miarodajny?
Ja się zaczynam bardzo stresować😔 nie mamy już pieniążków na kojena próbę w tym roku. Staram się na siebie uważać ale ciągle się zapominam🤦‍♀️ w sobotę podniosłam ciężkie zakupy ale szybko je pościła. A teraz w pracy będę mieć dużo pracy fizycznej, noszenia skrzynek po 10kg i dzisiaj już nie śpię bo obawiam sie tam iść. Boję się że kolejna próba pójdzie na marne. Odpada urlop i chorobowe bo to wykorzystałam przy poprzednich próbach i teraz źle to wygląda a od tej pracy i tak się nie wywinę. Nie wiem co robić

Do góry