Od 2dc do 13dc. Bralam po 1 zastrzyku z Gonalu przez 6dni, usg I decyzja ze musze dalej brać zastrzyki. a potem po szóstym włączyli kolejny zastrzyk ale nazwy nie pamiętam. Łącznie było ich 20, liczę z tymi dwoma na pekniecie.Od którego DC brałaś? Ja dzisiaj rozmawialam z lekarzem i powiedziałam wprost że mam dość stania w miejscu, monitoringów, czekania i nadal nic. Tym sposobem zmiana z iui na ivf
reklama
Dziękuje❤ ja co miesiąc żyje w stresie i czekam na dobre wieści.. każdy mówi, że to wszystko siedzi w głowie, ale jak ją oczyścić.. narzeczony bierze zincas.Nie badz zalamana!! narzeczony niech sie suplementuje zeby jeszcze poprawic nasienie i spokojnie sobie podejdzcie do inseminacji nie jest straszna nic nie boli, jak to pierwsza to trzeba sie uzbroic w duuuzo cierpliwosci bo to oczekiwanie potem na test jest straszne tzn dla mnie było... Non stop myslenie uda sie czy sie nie uda i tak w kółko. Aaa no i trzymam kciuki!!!
Ostatnia edycja:
Karola z nadzieją
Fanka BB :)
Menopur potem Ci włączyli?Od 2dc do 13dc. Bralam po 1 zastrzyku z Gonalu przez 6dni, usg I decyzja ze musze dalej brać zastrzyki. a potem po szóstym włączyli kolejny zastrzyk ale nazwy nie pamiętam. Łącznie było ich 20, liczę z tymi dwoma na pekniecie.
@Hankaa ja byłam na gonalu i menopurze i czułam się bardzo dobrze, bez większej różnicy niż w naturalnym cyklu powodzenia
eij
tak, ja brałam dawkę 1500 przed i w trakcie stymulacji. Ona poprawia jakość jajeczekDziewczyny czy suplementowalyscie l karnityne? Dzisiaj jak robilam zapasy moich supli to sobie kupilam tez bo jakas promocja byla a nie jestem pewna czy dla kazdego to jest wskazane i tabletka ma 500mg
No to chyba nie zaszkodzi jak zaczne braci to szukam w internecie a tam glownie piszą zeby mezczyzni to brali, a ja biore tez l arginine 2x1000 i koenzym q10 400. A zrobie wszystko zeby teraz poprawic te moje jajka w ciagu 1,5 miesiacatak, ja brałam dawkę 1500 przed i w trakcie stymulacji. Ona poprawia jakość jajeczek
eij
Wiem że dawkę leku l karnityny ustala lekarz ale uważam że 500 nie zaszkodziNo to chyba nie zaszkodzi jak zaczne braci to szukam w internecie a tam glownie piszą zeby mezczyzni to brali, a ja biore tez l arginine 2x1000 i koenzym q10 400. A zrobie wszystko zeby teraz poprawic te moje jajka w ciagu 1,5 miesiaca
eij
kuźwa leku, jakieś zaburzenia mamWiem że dawkę leku l karnityny ustala lekarz ale uważam że 500 nie zaszkodzi
jasti999
Zaciekawiona BB
Chodzi o Klinikę Zdrówko? Jestem po jednej inseminacji , ogólnie poszło całkiem sprawnie, byłam zdziwiona, że tak krótko po inseminacji leży się na fotelu , dosłownie chwila i już kazali wstać. Nie udało się. Po inseminacji brałam Progesterone Bensis- straszne zawroty głowy po nim miałam ( nie wiem czy jestem wyjątkiem, czy tak po tym leku jest), więc jakby coś doradzam brać wieczorem:-).Cześć dziewczyny, dzisiaj byłam u lekarza i zdecydowaliśmy się na insuminacje. Mam problemy z tarczyca i prolaktyna, regulujemy ją, narzeczony ze średnim nasieniem (ale podobno bez tragedii). Mam przepisane puregon oraz ovitrelle i w następnym miesiącu pierwsza próba. Pytanie, czy któraś z Was miała robiona insuminacje w Niemczu (Koło Bydgoszczy)? Jestem trochę załamana, ale mam nadzieję, że to forum mnie trochę podniesie na duchu. Trzymajcie się dziewczyny
reklama
Tak, dokładnie o ta klinikę chodzi. Robisz drugie podejście? Ja niestety nawet źle czuje się po bromergonie więc pewnie jak będę musiała brać ten lek co Ty to też będzie źle więc dzięki za radę!Chodzi o Klinikę Zdrówko? Jestem po jednej inseminacji , ogólnie poszło całkiem sprawnie, byłam zdziwiona, że tak krótko po inseminacji leży się na fotelu , dosłownie chwila i już kazali wstać. Nie udało się. Po inseminacji brałam Progesterone Bensis- straszne zawroty głowy po nim miałam ( nie wiem czy jestem wyjątkiem, czy tak po tym leku jest), więc jakby coś doradzam brać wieczorem:-).
Podziel się: