Nie masz co się martwić ja jestem tydzień po inseminacji i też od początku mam bóle jajników zwłaszcza boli ten z którego była owulacja. Życzę powodzeniaUsg mialam robione dzien przed inseminacja lekarz stwierdził że pecherzyki dojrzałe są i można działać.
Podałam wieczorem sobie ovitelle . Jednak w dzień inseminacji stwierdził że nie ma już konieczność robienia usg . Ale te bolące jajniki jednak trochę mnie nie pokoja
reklama
Elizabeth84
Fanka BB :)
DziękujeO kurcze, to w sumie dobre wiadomości trzymam mocno kciuki żeby się udało
Elizabeth84
No to czekanie jest męczące ale warto poczekać chwilkę skoro jest szansa dziękuję za kciukiWiem, ze czekanie jest męczące, ale to dobre wieści trzymam niezmiennie kciuki
A pamiętasz ile było komórek w 3 dobie ? :-)Kwas foliowy, witamina D3, l karnitynę i koenzym Q10
eij
Mi lekarz nie mówił podczas stymulacji ile mam pęcherzyków. Powiedział tylko że dużo. A dokładnie ile pobrali dowiedziałam że po punkcjiA pamiętasz ile było komórek w 3 dobie ? :-)
Evelyn1919
L Karnityna to bardziej dla facetów na ruchliwosc zolenierzykowDziewczyny czy suplementowalyscie l karnityne? Dzisiaj jak robilam zapasy moich supli to sobie kupilam tez bo jakas promocja byla a nie jestem pewna czy dla kazdego to jest wskazane i tabletka ma 500mg
Evelyn1919
Aptopo pytań o suplementy, nie wiem czy znacie książkę "it starts with the egg" Jeśli nie, to wstawiam zdjęcia z zalecaniami na poprawę jajeczek i nasienia. Na swój temat się nie wypowiem czy pomogło, bo ze mną jest wszystko ok, ale nasienie mojego męża poprawiło się niebotycznie. Z 7 ( słownie: siedem )dobrych plemniczków przy drugiej próbie ( po włączeniu tych supli) mieliśmy 4.5mln super żołnierzy. Dodam, że po pierwszej próbie poroniłam, a teraz jestem w 13+2 w książkowej ciąży. Powodzenia !
Załączniki
Mialam na myśli zarodki w 3 dobieMi lekarz nie mówił podczas stymulacji ile mam pęcherzyków. Powiedział tylko że dużo. A dokładnie ile pobrali dowiedziałam że po punkcji
eij
Aaaa. Hehehe. Ja miałam łącznie 9 blastek, 5 z 5 doby i 4 z 6 dobyMialam na myśli zarodki w 3 dobie
reklama
eij
Ogólnie zapłodniło się 17 komórek a do blastki dotrwało 9. Mam gdzieś w papierach w której dobie ile się przestało rozwijać ale nie wczytywałam się w to w ogóle.Aaaa. Hehehe. Ja miałam łącznie 9 blastek, 5 z 5 doby i 4 z 6 doby
Podziel się: