reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
A powiem Ci że dobrze 🙂 piersi bolą ale to od samego początku i już się przyzwyczaiłam, jedyne co mi dokucza to ataki snu 😳 siedzę w pracy i od razu śpiączka taka że nie wiem jak to opanować 😁 wczoraj położyłam się spać to komara walnęłam od 17 do 20 😳 aż mi było żal tego dnia ale co zrobić jak się chce spać.hehehe. A poza tym żadnych innych męczących objawów póki co 🙂
Pamiętaj, że tworzenie nowego życia, a w Twoim przypadku dwóch, to ciężka praca :)

Cześć dziewczyny z końce lipca mieliśmy podchodzić do ivf i na chwilę obecną stoimy w miejscu. Trafiłam do lekarza który męża wysłał na badanie miox i okazało się że nie wyszło za dobrze :( jest w trakcie leczenia. Lekarz powiedział że zajdę naturalnie w ciążę tylko mąż musi poprawić wyniki. Miox to badanie nasienia w kierunku stresu oksydscyjnego i ma poddyzszona norme. Na chwilę obecną ivf odpuszczamy bo lekarz mówi że zajdę naturalnie w ciążę jak męża unormuje. Dajemy sobie do końca roku czas jeśli nic z tego nie wyjdzie to wtedy będziemy podchodzić do ivf.

Cześć dziewczyny z końce lipca mieliśmy podchodzić do ivf i na chwilę obecną stoimy w miejscu. Trafiłam do lekarza który męża wysłał na badanie miox i okazało się że nie wyszło za dobrze :( jest w trakcie leczenia. Lekarz powiedział że zajdę naturalnie w ciążę tylko mąż musi poprawić wyniki. Miox to badanie nasienia w kierunku stresu oksydscyjnego i ma poddyzszona norme. Na chwilę obecną ivf odpuszczamy bo lekarz mówi że zajdę naturalnie w ciążę jak męża unormuje. Dajemy sobie do końca roku czas jeśli nic z tego nie wyjdzie to wtedy będziemy podchodzić do ivf.
O kurcze, to w sumie dobre wiadomości 😉 trzymam mocno kciuki żeby się udało ❤️😃

reklama
Wiem, ze czekanie jest męczące, ale to dobre wieści ;) trzymam niezmiennie kciuki ✊🏻

Do góry