U mnie tez byl jak arbuz podczas zastrzyków duzo miałaś zastrzyków?Podejrzewam że szybko bo ja mam tendencję to tycia w brzuchu, nigdy płaskiego nie miałam także coś czuję że już za dwa tygodnie garderoba do wymiany
reklama
eij
Fanka BB :)
Ogólnie miałam coś koło 24. Ostanie 5 dni to jakaś masakra, wyglądałam jak w ciążyU mnie tez byl jak arbuz podczas zastrzyków duzo miałaś zastrzyków?
Evelyn1919
Pamiętaj, że tworzenie nowego życia, a w Twoim przypadku dwóch, to ciężka pracaA powiem Ci że dobrze piersi bolą ale to od samego początku i już się przyzwyczaiłam, jedyne co mi dokucza to ataki snu siedzę w pracy i od razu śpiączka taka że nie wiem jak to opanować wczoraj położyłam się spać to komara walnęłam od 17 do 20 aż mi było żal tego dnia ale co zrobić jak się chce spać.hehehe. A poza tym żadnych innych męczących objawów póki co
eij
Wiem wiem póki co cieszę się że jeszcze nic mi tak mocno nie dokucza bo tylko czekać aż mnie dopadniePamiętaj, że tworzenie nowego życia, a w Twoim przypadku dwóch, to ciężka praca
Elizabeth84
Trzymam mocno kciukiDziękuję teraz najgorsze 2 tygodnie oczekiwania wszystko poszło ok inseminacje miałam na pękniętych pęcherzykach nie wiem czy to coś zmienia oby żołnierzyki dotarły tam gdzie trzeba na czas
Elizabeth84
GratulacjeDziewczyny wracam z USG, mamy dwa pęcherzyki ciążowe
Elizabeth84
Cześć dziewczyny z końce lipca mieliśmy podchodzić do ivf i na chwilę obecną stoimy w miejscu. Trafiłam do lekarza który męża wysłał na badanie miox i okazało się że nie wyszło za dobrze jest w trakcie leczenia. Lekarz powiedział że zajdę naturalnie w ciążę tylko mąż musi poprawić wyniki. Miox to badanie nasienia w kierunku stresu oksydscyjnego i ma poddyzszona norme. Na chwilę obecną ivf odpuszczamy bo lekarz mówi że zajdę naturalnie w ciążę jak męża unormuje. Dajemy sobie do końca roku czas jeśli nic z tego nie wyjdzie to wtedy będziemy podchodzić do ivf.
eij
dziękujęGratulacje
eij
O kurcze, to w sumie dobre wiadomości trzymam mocno kciuki żeby się udałoCześć dziewczyny z końce lipca mieliśmy podchodzić do ivf i na chwilę obecną stoimy w miejscu. Trafiłam do lekarza który męża wysłał na badanie miox i okazało się że nie wyszło za dobrze jest w trakcie leczenia. Lekarz powiedział że zajdę naturalnie w ciążę tylko mąż musi poprawić wyniki. Miox to badanie nasienia w kierunku stresu oksydscyjnego i ma poddyzszona norme. Na chwilę obecną ivf odpuszczamy bo lekarz mówi że zajdę naturalnie w ciążę jak męża unormuje. Dajemy sobie do końca roku czas jeśli nic z tego nie wyjdzie to wtedy będziemy podchodzić do ivf.
reklama
Karola z nadzieją
Wiem, ze czekanie jest męczące, ale to dobre wieści trzymam niezmiennie kciukiCześć dziewczyny z końce lipca mieliśmy podchodzić do ivf i na chwilę obecną stoimy w miejscu. Trafiłam do lekarza który męża wysłał na badanie miox i okazało się że nie wyszło za dobrze jest w trakcie leczenia. Lekarz powiedział że zajdę naturalnie w ciążę tylko mąż musi poprawić wyniki. Miox to badanie nasienia w kierunku stresu oksydscyjnego i ma poddyzszona norme. Na chwilę obecną ivf odpuszczamy bo lekarz mówi że zajdę naturalnie w ciążę jak męża unormuje. Dajemy sobie do końca roku czas jeśli nic z tego nie wyjdzie to wtedy będziemy podchodzić do ivf.
Podziel się: