reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Tak podchodzimy jeszcze raz. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Pierwsza inseminacja była na niepękniętych pęcherzykach. Teraz mam inne leki niż ostatnio. Mam bardzo niskie amh i moje jajniki się nie popisują po stymulacji.

reklama
Tak podchodzimy jeszcze raz. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Pierwsza inseminacja była na niepękniętych pęcherzykach. Teraz mam inne leki niż ostatnio. Mam bardzo niskie amh i moje jajniki się nie popisują po stymulacji.
Rozumiem. Ja dopiero za 7 dni mam iść na badanie amh, bo wcześniejszy lekarz nic mi nie powiedział o tym badaniu. Teraz jak już wiedzą na czym stoją u Ciebie to dobiorą odpowiednie leki i na pewno będzie lepiej! ;)

Hej dziewczyny poczytuje tutaj u was od jakiegoś czasu postanowiłam dołączyć 3 dni temu mieliśmy z mężem pierwsza inseminacje jednak martwię się ze poszło cos nie tak odczuwam bol jajników dość mocny nie wiem czy jeto to spowodowane owulacja ? Nie biore teraz żadnych leków oprócz witamin .czy któraś tez tak miala ?

Hej dziewczyny poczytuje tutaj u was od jakiegoś czasu postanowiłam dołączyć 3 dni temu mieliśmy z mężem pierwsza inseminacje jednak martwię się ze poszło cos nie tak odczuwam bol jajników dość mocny nie wiem czy jeto to spowodowane owulacja ? Nie biore teraz żadnych leków oprócz witamin .czy któraś tez tak miala ?
Hej:) nie martw sie pobolewanie brzucha to czesty objaw po inseminacji :) a nie mialas robionego usg przed zeby spr jaki pecherzyk czy pekniety czy nie?

Hej:) nie martw sie pobolewanie brzucha to czesty objaw po inseminacji :) a nie mialas robionego usg przed zeby spr jaki pecherzyk czy pekniety czy nie?
Usg mialam robione dzien przed inseminacja lekarz stwierdził że pecherzyki dojrzałe są i można działać.
Podałam wieczorem sobie ovitelle . Jednak w dzień inseminacji stwierdził że nie ma już konieczność robienia usg . Ale te bolące jajniki jednak trochę mnie nie pokoja

reklama
Do góry