reklama
eij
Fanka BB :)
Mi zawsze lekarz mówił że pęcherzyk który ma 18 mm jest ok. Z racji że rosną mniej więcej 2 mm na dobę to do inseminacji urosną tak jak potrzeba. Ovitrelle bierze się na 24 do 36 h przed zabiegiem.No to mysle ze wszystko zgodnie z planem i trzymam kciuki za powodzenie.
Bardziej doswiadzczone dziewczyny co myslicie? Za wczesnie czy ok?
eij
trzymam kciukiHej dziewczyny wkoncu się doczekalam (4 miesiące po pierwszej iui) i dzisiaj podchodzimy do 2 inseminacji są trzy pęcherzyki
Marsik97
Aktywna w BB
trzymam kciuki
Trzymam kciuki mocno ja za tydzien ide ne kolejny monitoring troche sie podłamałam po ostatniej nie udanej inseminacji ale co nas nie zabije to nas wzmocni musimy walczyć do końca jeszcze raz powodzenia!Hej dziewczyny wkoncu się doczekalam (4 miesiące po pierwszej iui) i dzisiaj podchodzimy do 2 inseminacji są trzy pęcherzyki
Be_More_Happy
Trzymam kciukiHej dziewczyny wkoncu się doczekalam (4 miesiące po pierwszej iui) i dzisiaj podchodzimy do 2 inseminacji są trzy pęcherzyki
Dziewczyny pomocy... Odebrałam dziś wyniki badań i wyszło mi coś takiego: STWIERDZONO obecność przeciwciał przeciw osłonce przejrzystej (zona pellucida): +
Czy któraś z Was miała to samo lub wie coś na ten temat? Czy mimo tego jest jakaś szansa... czy nawet nie ma co zaczynać in vitro?
Czy któraś z Was miała to samo lub wie coś na ten temat? Czy mimo tego jest jakaś szansa... czy nawet nie ma co zaczynać in vitro?
Kropka3333
Mnie z kolei nieMnie bolały [emoji6]
Kropka3333
Powodzenia!
reklama
Karola z nadzieją
Dziękuję teraz najgorsze 2 tygodnie oczekiwania wszystko poszło ok inseminacje miałam na pękniętych pęcherzykach nie wiem czy to coś zmienia oby żołnierzyki dotarły tam gdzie trzeba na czas
Podziel się: