reklama
Karola z nadzieją
Fanka BB :)
Miałam długi protokół. W 1 cyklu brałam antykoncepcję, a w 2 cyklu stymulacja, punkcja i swiezy transfer wiec 2 cykleDziewczyny mam pytanie dot in vitro.. jak długo czasowo trwała wasza procedura? Od początku do transferu?
Karola z nadzieją
Miały mnie bolec ale nie bolały miałaś już monitoring?Dziewczyny po ivf ;-) bolały Was jajniki w trakcie zastrzyków? ;-) ejj baaardzo gratuluje oby i u mnie byl podwójny finał
Jadę w środę ;-) jestem ciekawa co tam siedziMiały mnie bolec ale nie bolały miałaś już monitoring?
Evelyn1919
W pierwszej stymulacji praktycznie wcale -7 pęcherzyków, w drugiej juz bardziej-12 sztuk. To jest normalneDziewczyny po ivf ;-) bolały Was jajniki w trakcie zastrzyków? ;-) ejj baaardzo gratuluje oby i u mnie byl podwójny finał
Evelyn1919
Pierwsza w 12dc punkcja, druga 11dc punkcja. Stymulacje zaczęłam od 2dc. Transfer w obu przypadkach po 5 dniach.Dziewczyny mam pytanie dot in vitro.. jak długo czasowo trwała wasza procedura? Od początku do transferu?
Pierwsze podejscie krotki protokol ok 11-12 dni do punkcji (brak transferu bo nie bylo dobrych komorek)Dziewczyny mam pytanie dot in vitro.. jak długo czasowo trwała wasza procedura? Od początku do transferu?
Drugie podejście : 1 cykl antykoncepcja i w drugim ok 14 dnia punkcja i transfer 5 doba po punkcji
Mnie bolały [emoji6]
Dziewczyny po ivf ;-) bolały Was jajniki w trakcie zastrzyków? ;-) ejj baaardzo gratuluje [emoji3059] oby i u mnie byl podwójny finał [emoji1]
Elizabeth84
Gratuluję piękny wynikDziewczynki melduję betę 432
reklama
kolor nadzieji
Ja zaczęłam na początku lipca a transfer miałam koniec października.
Dziewczyny mam pytanie dot in vitro.. jak długo czasowo trwała wasza procedura? Od początku do transferu?
Podziel się: