Hankaa
Fanka BB :)
No u Ciebie chwilę to trwało ale teraz już jest tylko radośćJa zaczęłam na początku lipca a transfer miałam koniec października.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No u Ciebie chwilę to trwało ale teraz już jest tylko radośćJa zaczęłam na początku lipca a transfer miałam koniec października.
A ile miałaś zastrzyków z Gonalu ? I ile udało się jajek w pierwszej weryfikacji? U mnie już 7 zastrzyków. Jeszcze 4 i mam w 8dc 16 pęcherzykówW poniedziałek, beta 432 w poniedziałek pierwsze USG.
Ja miałam w stymulacji menopur 150 i Gonapeptyl. Pobrali 22 pęcherzyki, finalnie 9 blastekA ile miałaś zastrzyków z Gonalu ? I ile udało się jajek w pierwszej weryfikacji? U mnie już 7 zastrzyków. Jeszcze 4 i mam w 8dc 16 pęcherzyków
Tak tak chodzę na usg co drugi dzień od 5 dnia cykluHej @ehappy89
Ja mam podobne cykle i 1sza iui mialam w 11dc. Monitoring 10dc po pokazal ze pecherzyki juz duze i poczatkowo doktor chciala 12dc robic inseminacje, jednak ostatecznie zmienila na 11dc. Ovitral powinien powodowac pekniecie pecherzyka i owulacje.
Czy sie udalo jeszcze nie wiem bo grzecznie czekam
Nie mowil ci nic lekarz o monitoringu?
16 nie 26 mm przepraszam wkradł się błądTak tak chodzę na usg co drugi dzień od 5 dnia cyklu
W 7 dniu cyklu pecherzyki dominujące 15 i 26 mm
16 nie 26 mm przepraszam wkradł się błąd